Barnából szőke?

Figyelt kérdés

Nekem viszonylag kevesebb hajam van, mint szeretném, ezt főleg akkor látom, amikor össze van fogva és egy relatíve vékonyabb copfot látok.

Szeretnék balayage (vagy bayalage? mindig elfelejtem) festéssel szőkére váltani. A kérdésem az, hogy kiengedett hajjal optikailag kevesebbnek tűnik a szőke, mint a barna? Vagy fordítva?

Köszönöm

2023. jan. 19. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy ismerősöm, akinek nagyon ritka volt a haja. Szó szerint látszott a fejbőre is. Alapból középszoke színű volt a haja, de befestette hol világosabb, hol sötétebb vörösre. Optikailag igazából egyik se volt jobb. Talán a saját színével kevésbé volt feltűnő.

Balayage festés mellett nem gondolnám, hogy számottevően változna optikailag a helyzeted.

Hullámos/göndör haj mellett kevésbé feltűnő, hogy ritkás a hajad.

2023. jan. 19. 15:44
 2/11 A kérdező kommentje:

Na igen, gondoltam nagyobb hullámokkal dauerre is.

Köszönöm a választ!

2023. jan. 19. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a rizikó hogy a szőkítéstől hajlamos lesz töredezni, így még jobban elvékonyodhat az egész hajad.
2023. jan. 19. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sincs túl dús hajam, ezen a szín annyira nem változtat igazából. Nekem volt szinte minden, a szőke talán csak a fejtetőn segít, mivel hasonlít a bőrödhöz. Ami leginkább használ, ha nem teljesen kifésülve, hanem kicsit kocosabban copfozod be, meg ha hullámosan tartod. Ez optikailag ad neki valamit, de a szín sok éves tapasztalat alapján nem. Illetve még a hossza tud hatással lenni rá, ha derékig ér, akkor feltűnőbb, hogy nem dús, mintha csak vállig.

2023. jan. 19. 16:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Üdv!

3,4

A szint nem az optikai változás végett szeretném. Ez csak azért kérdés, mert ha kevesebbnek nézne ki a színtől, akkor inkább kihagynám.

Mondjuk a balayage pont nem a tövénél lenne, szóval igazából a fejtetős szőke az ugye ezzel kihúzva. Nem mennék teljes szőkébe, ne hulljon ki a maradék hajam :D

2023. jan. 19. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen technikával lett megcsinálva a hajam.Abból a szempontból jobb volt mint a tőből való festés,hogy nem kell olyan sűrűn festeni hiszen nem látványos a lenövés viszont nagyon kevés fodrász tudja szépre megcsinálni szóval figyelj arra milyen fodrászt választasz.Én nagyon megbántam,hogy szőkítve lett a hajam (barna az eredeti színe).Kevesebb lett, töredezett lett hiába kentem, ápoltam szóval sokkal rosszabb lett a hajam állapota.Most ott tartunk,hogy a derék közepéig érő hajamat váll föléig levágattam,hogy minél több szőke tűnjön el belőle és ne legyen annyira roncsolt.
2023. jan. 19. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek pont annyinak néz ki a haja,mint amennyi. Nincs optikai csalás. Mint ahogy a ruha sem kövérít vagy slankít. Maximum fényképen.
2023. jan. 21. 00:55
 8/11 A kérdező kommentje:
A ruha határozottan koverit vagy vekonyit. Egyik fekete nadrágomban kinézek 65 kilónak, a másikban 50nek sem.
2023. jan. 21. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Maximum úgy érzed. Fotós vagyok, pontosan tudom.
2023. jan. 21. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Én is az vagyok, milyen véletlen :D Divat editorial fotózások alatt olyan ruhákat válogatunk, ami kiemeli, vagy esetleg elveszi a modell alakját.
2023. jan. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!