Barnából szőke?
Nekem viszonylag kevesebb hajam van, mint szeretném, ezt főleg akkor látom, amikor össze van fogva és egy relatíve vékonyabb copfot látok.
Szeretnék balayage (vagy bayalage? mindig elfelejtem) festéssel szőkére váltani. A kérdésem az, hogy kiengedett hajjal optikailag kevesebbnek tűnik a szőke, mint a barna? Vagy fordítva?
Köszönöm
Nekem volt egy ismerősöm, akinek nagyon ritka volt a haja. Szó szerint látszott a fejbőre is. Alapból középszoke színű volt a haja, de befestette hol világosabb, hol sötétebb vörösre. Optikailag igazából egyik se volt jobb. Talán a saját színével kevésbé volt feltűnő.
Balayage festés mellett nem gondolnám, hogy számottevően változna optikailag a helyzeted.
Hullámos/göndör haj mellett kevésbé feltűnő, hogy ritkás a hajad.
Na igen, gondoltam nagyobb hullámokkal dauerre is.
Köszönöm a választ!
Szia!
Nekem sincs túl dús hajam, ezen a szín annyira nem változtat igazából. Nekem volt szinte minden, a szőke talán csak a fejtetőn segít, mivel hasonlít a bőrödhöz. Ami leginkább használ, ha nem teljesen kifésülve, hanem kicsit kocosabban copfozod be, meg ha hullámosan tartod. Ez optikailag ad neki valamit, de a szín sok éves tapasztalat alapján nem. Illetve még a hossza tud hatással lenni rá, ha derékig ér, akkor feltűnőbb, hogy nem dús, mintha csak vállig.
Üdv!
3,4
A szint nem az optikai változás végett szeretném. Ez csak azért kérdés, mert ha kevesebbnek nézne ki a színtől, akkor inkább kihagynám.
Mondjuk a balayage pont nem a tövénél lenne, szóval igazából a fejtetős szőke az ugye ezzel kihúzva. Nem mennék teljes szőkébe, ne hulljon ki a maradék hajam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!