Sötét barnábol fekete? Fodrászok, vagy jó szándékú emberek akik picit értenek a hajhoz ne hagyjatok válasz nélkül
Na várj, sötétbarnából feketét szeretnél (a kérdésben ez szerepel) vagy már nem szeretnél fekete hajat és az eredeti sötétbarna hajszíned szeretnéd (a leírásban már ez van)?
Ha feketét nem szeretned, hanem a saját sötétbarna hajszíned szeretnéd, szerintem növeszd le. Ha 1-2 árnyalatni a különbség a saját és a feketére festett hajad közt, szerintem semmi értelme festék leszívót venni. Pláne, hogy a leszívó valószínű világosabbra szívná, arra kellene ráfesteni egy barna árnyalatot, de nem sok esélye van, hogy ne legyen foltos és pontosan mindenhol egyenletesen a saját hajszíned kapnád. Nagy a valószínűsége, hogy foltos lenne, ahogy leszednéd.
Ha mosod, azzal kopni fog, ha nem festesz rá + jön a nyár, a nap is tudja szívni a színét. Esetleg flakonba öntesz vizet, amibe citromlevet csöpögtetsz (citrom levét és nem a bolti citromlé) és leöblíted vele a hajad, ezt sokan mondják, hogy beválik nekik, mindenesetre szerintem egy próbát megér.
Egyébként, hogy 1 év alatt eltűnik-e, jó kérdés, mert a hajad hosszáról nem említettél semmit, de mint írtam, a fekete (mint más szín) kopik is, ha nincs ráfestve.
Köszönöm szépen mindenkinek. Utolsó: a kérdés hogy a feketéből hogyan varázsoljam vissza az eredetileg barna hajam. A cím a folyamatot takarja, tehát hogy barnából lettem fekete. Alul pedig kifejtettem hogy mi a pontos történet, és kérdés. Nagyon szépen köszönöm a válaszod, hasznos volt, egyébkent nagyjábol én is így gondolom. Hogy csak ártanék a leszívással. Válig erő hajam van.
Szivesen meghallgatnék még pár tanácsot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!