Sotetbarna (majdnem fekete) festett hajam mivel világosítsam? Házilag? Mert a fodrászon karanténba vonult. Mindenképp világosodni szeretnek és leszivatni sem szeretném.
Esetleg barna hajfesték világosíthat rajta? Csokibarna lenne a cél.
Hallottam meg a c vitamin porról. Vélemények?
Segítsetek ez a fekete már nagyon öregít.
A Color B4-et meg ne vedd ! Most komolyan ugyanígy feketés barna hajam volt, leszedte a festéket majd fél nap múlva visszasötétedett.
Elmentem fodrászhoz, melíroztatni, elmondtam, hogy mit használtam azt mondta, szörnyű a hajam állapota és a hajfesték eltávolító szerekben károsabb anyagok vannak, mint maga a szívatás.
Szóval az eredmény csak annyi volt, hogy pénzkidobás (mert nem olcsó), semmi eredmény, maximális roncsolódás.
C vitamin PORT is próbáltam még jóval az incidens előtt, az eredmény sötétbarnából róka vörös, szalmaszáraz haj. Visszatört vállig, és festhettem vissza sötétre a rikító vörös fejemet.
Én a sajátomat végül koptattam, majd lenövesztettem, de ez rengeteg idő. Ha rám hallgatsz várd ki ezt a kis időt és majd a fodrász óvatosan megcsinálja neked.
Sötétbarna hajon nem világosít semmi, ami nem károsítja, a világosbarnával semmi sem változna, a sötét haj csak még sötétebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!