Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barnából szőke.Megéri?

Barnából szőke.Megéri?

Figyelt kérdés
Szóval...február közepéig még vörös voltam de az félig lenőtt és így elmentem fodrászhoz és lett ombre!Mivel rosszul szivattata le így vágatnom kellet belőle!Most szeretnék teljes szőke lenni de nem káros hajfestékkel szeretném befestetni!Szerintetek bevállaljam?Tudom tudom...az én döntésem de nektek erről mi a véleményetek?Hagyjam vagy ne?
2020. aug. 10. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel senki nem tudja, hogy nézel ki, és hogy mi állna jól, ezért kizárt dolog, mert nem tudom.
2020. aug. 10. 00:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos!xd
2020. aug. 10. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyi pénzed van rá. A szokites és a szép szőke szín fenntartása drága mulatság. És ez csak 1 tényező.

Kell választani színt is ami jól áll.

Ha nagyon erre vágysz, akkor mindenképpen fokozatosan vilagositsd és olyan fodrászhoz menj, aki tényleg jó termékekkel dolgozik(pl joico, alfaparf, de a loreal, schwarzkopf és wella kifejezetten fodrászoknak szánt professzionális termékei is jók).

A hajfestekbol meg ami nem káros az a ppd mentes illetve alacsony vagy ammóniamentes.

Szőkéből a színező max arra jó, hogy kihúzd a 2 fodrász közötti időszakot, ha nagyon megkopott a festék.

2020. aug. 10. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is barnából lettem szőke, nekem pozitív véleményem van róla. Először szerintem azon gondolkodj, hogy mennyi pénzt tudsz rá szánni. Nekem balayage festéssel van elkészítve a hajam, tehát nem kell minden hónapban mennem festeni elég évi két alkalommal. Az én hajamért 25 ezer Ft-ot szoktam fizetni. Szerintem ha neked az egész hajadat kell festeni minden hónapban az elég drága lesz. Jobban is oda kell figyelni a hajápolásra mert akinek szőkítve van kicsit szárazabb lesz a haja. Ha megfelelő fodrászhoz mész nem fog roncsolódni a hajad. Szerintem konzultalj először fodrásszal hogy mi a véleménye jól állna neked a szőke és ha igen milyen árnyalat.

Nekem vegán hajfestékkel van befestve a hajam.

2020. aug. 10. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!