Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajú lányok mit használ...

Göndör hajú lányok mit használtok a hajatokra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen termékeket használtok a hajatokra amitől szép fürtös lesz és nem egy száraz szénakazal.

2023. jan. 9. 07:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Organic aloe verás sampon

Garnier fructis hair food (banános vagy papayás) - ezt hajpakolásnak és leave in-nek is szoktam használni, nagyon beválik.

Syoss curl control hajhab

Illetve mostanában a Balea Winter Protect leave-in-jét is szoktam használni, de őszintén szólva nem az igazi. :/ Pedig agyondicsérték.

2023. jan. 9. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is tudnod kell, hogy mindenkinek más és más válik be, ki kell tapasztalni mit szeret a hajad (1-1 terméket váltogatva/hozzáadva a rutinhoz) és türelmesnek kell lenni, az eredmény van hogy nem azonnal észrevehető. Az is lehet hogy nem szereti majd a hajad vagy ponthogy imádja majd. Ajánlom hogy lépj be Herczeg Gyöngyi, és a Magyar Göndör Közösség fb csoportjába. Ezek az oldalak is jók:

[link] (alapok, tudnivalók, cikkek, tippek)

[link]

[link]

[link] 2018/10/02/kezdo-hajmosasi-rutin/

Saját rutinom(bár nekem inkább nyáron válik be, akkor a legszebb, a télivel még én is kísérletezek :D) :

-kibontás: Aussie 3 miracle oil a végekre leginkább vagy Isana aloe vera hajbalzsam fújós flakonban vízzel higítva->derék alá ér a hajam, szóval nem kis munka, érzem rendesen a vállam mire kibontom a gubancokat kézzel tincsenként aztán még átfésülöm :D

-Schauma rózsaszín flakonos kék kupakos samponnal 2x mosás

-papayás Garnier hair food conditioner/tégelyes (már szemezek banánossal vagy kakaóvajassal mert előfordul hogy télre inkább a "nehezebb" hajápolókat szereti a haj) akár 1 órán át rajtahagyom, hagy hidratáljon nyugodtan

-bowl method

-lenmagzselé és/vagy Isana Curls & Waves hajhab

-diffúzoros/tésztaszűrős (igen, ezt komolyan mondom xd) hajszárítás, nem kell megijedni ha megkeményedik, hajolajjal ki szoktam nyomkodni és puha lesz

-persze fejjel lefelé szoktam formázni, szárítani, esetleg (100%pamut) pólóval kinyomkodni óvatosan a felesleges vizet

-a finger coiling technikáját is ki lehet próbálni meg a tangle teezer hajkefét is dícsérik

Kiskoromban göndörke voltam, aztán egyre inkább kiegyenesedett, így aszerint is ápoltam, aztán észrevettem hogy frizzy volt minden fésülésnél, kicsit oroszlános érzet xd meg száraz, könnyen gubancos és csak téptem a hajam fésüléseknél. (jah igen a szárazon fésülést is kerülni kell hullámos/göndör hajnál) Már kb több mint 1 éve cgm-ezek. Imádom :D

~Autumn❀

2023. jan. 9. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
5 mm-esre le szoktam nyírni géppel a hajamat minden héten. Sokkal könnyebb kezelni, mint régen a hosszú, göndör hajamat.
2023. jan. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!