Nőként hogyan tünthetem el hatekonyan az arcszörzetem anelkül hogy hegesedne a böröm?
Figyelt kérdés
Sajnos elég sötét szinu a szorom Es a hajam is,es az arcomon is lathato. Barmivel próbáltam utána az egész arcomon kiutesek lesznek, aknek, pattanasok.
Örülnék ha valaki tudna segíteni
2023. jan. 3. 07:20
2/8 anonim válasza:
Én mindig szemöldökcsipesszel szedem ki. Használat előtt lefertőtlenítem a csipeszt, a kezemet megmosom, így minden rendben van.
3/8 anonim válasza:
Inkább ne piszkáld, főleg a kiütéseket, egy életre megaradhat a nyoma.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez mar szörtelenites után van.
2023. jan. 3. 08:53
5/8 anonim válasza:
Tartós szőrtelenítés szalonban?
Mivel távolítod el egyébként? Vannak kifejezetten arcra való hideggyanta csíkok. Abból van érzékeny bőrre való is. Szerintem ez a legkíméletesebb.
6/8 anonim válasza:
Én is a lézeres szőrtelenítést mondanám
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már mindent kiprobaltam Es mindig ez a vegeredmeny. A tartoson én is gondolkodom.
2023. jan. 3. 10:36
8/8 anonim válasza:
Én borotválom szemöldökborotvával, előtte meg elég vastagon bekenem valami avonos arcolajal, hogy ne szárazon csináljam.
Baleanak van borotválás utáni bőrnyugtató krémje, nekem nagyon bevált, de arcra még nem próbáltam. Esetleg lehet az segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!