A simára borotvált arc kiment divatból?
1
Nem mondanám, hogy bu*is. De szerintem most a “szőrös” a divat.
"rendszerváltás előtt"
Az hogy jön ide? 8-10 évvel ezelőtt is meg volt még szinte minden ember borotválkozva. És azok most is meg vannak. Ezeket a szakállaskodó taknyosokat meg pelenkázták még.
Azt meg van hökkenve, mikor a 15 éves gyerek lecsókolomozza 22 évesen a lépcsőházban...
Nem tudom, akkoriban az volt az elvárt. Múltkor láttam ezt a képet és egyből feltűnt, hogy mindenki simára borotvált arccal szerepel rajta.
Szerintem ez nem divat kérdése hanem, hogy kinek mi áll jól és, hogy érzi jól magát.
Hiába divat, ha a férfiak 50%-ának foltokban nő csak az arcán a szőr, nyilván nem fogják meghagyni mert undorítóan nézne ki. + Van akit az is zavar ha borostája van nem, hogy szakálla.
Én budapesti vagyok, idén szerzek Msc diplomát, de minden nap borotválkozom és a testem más részén is szeretem karbantartani a szőrt, így szeretem és higiénikus. Több évfolyamtársamnak sincs arcszőrzete, bár tény, hogy soknak igen. (Ez természetesen nem egyenértékű a teljes gyantázással.)
A szakáll tényleg elég nagy divat mostanság, bár szerintem lassan kifutó lesz, de engem nem érdekel, sima arccal érzem jól magam.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!