Hogy zajlik az intim gyanta?
Holnap lesz életem első intim gyantája. Máshol már volt, láb/hónalj… bár gondolom ott sokkal fájdalmasabb.
Nos, a kérdésem igazából az, hogy hogyan zajlik, mi ennek a folyamata.
Most teljesen látni fogja mindenemet? Elég szégyenlős vagyok….
Vagy kapok egy bugyit? (Egy kis kozmetikarol van szó, intim gyantát másnak amúgy nem csinál, előtte egy nagyobb cégnél dolgozott (gyanta), azonban a kozmetikájában nem csinálja)
Amikor nogyogyasznal vagyok akkor is feszengek, többször rám szól az orvos, hogy lazuljak el… nyissam szét a lábam.
Szóval most ott leszek előtte terpeszben? Mindenem kitarulkozva? 😃😃😃😃😃😃😃
Vagy hogy oldjam ezt a gátlásom?
Egyébként 10-és skálán mennyire faj?
Köszi!
Ismerős lány csinálta nekem, nagyon lassan haladt vele, apránként….. de majd legközelebb megmondom neki, egybe szedjen le mindent.
Én is nagyon sokalltam :D
Na ez engem us erdekelne mert nagyon unom az allando borotvalgatast
Mennyire volt fajdalmas vegul?
Es hany eves vagy?
20/L
#12!
Fájdalmas volt… bár nem egyszerre kent és tépett le mindent, nagyon apránként haladt. 2 óra után már rettenet fajt… legközelebb inkább egészbe kérem.
Egyébként kényelmesebb sokkal utána, mint a borotva, de nekem 1,5 hét után már visszanőtt, nem tartott 3 hétig.
Nyilván ez idővel javul.
Amúgy 28 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!