Hogy zajlik az intim gyanta?
Holnap lesz életem első intim gyantája. Máshol már volt, láb/hónalj… bár gondolom ott sokkal fájdalmasabb.
Nos, a kérdésem igazából az, hogy hogyan zajlik, mi ennek a folyamata.
Most teljesen látni fogja mindenemet? Elég szégyenlős vagyok….
Vagy kapok egy bugyit? (Egy kis kozmetikarol van szó, intim gyantát másnak amúgy nem csinál, előtte egy nagyobb cégnél dolgozott (gyanta), azonban a kozmetikájában nem csinálja)
Amikor nogyogyasznal vagyok akkor is feszengek, többször rám szól az orvos, hogy lazuljak el… nyissam szét a lábam.
Szóval most ott leszek előtte terpeszben? Mindenem kitarulkozva? 😃😃😃😃😃😃😃
Vagy hogy oldjam ezt a gátlásom?
Egyébként 10-és skálán mennyire faj?
Köszi!
Mármint azt, hogy intim gyantát nem csinál, nem úgy értem, hogy béna / tapasztalatlan.
Hanem ezt ő másnak nem csinálja, csak magának és nekem felajánlotta. (Illetve a cégnél lett volna, de kilépett onnan)
Mivel intim gyanta persze, hogy látni fogja mindened. Bugyin keresztül nehéz lenne gyantázni.
Feszengeni felesleges, nem az első puncī amit lát és nem is az utolsó. Mosakodj meg előtte, hogy friss legyél aztán minden ugyanaz mint máskor, csak ez odalenn. Fájni meg embere válogatja.
Hát lelehet úgyis de most ott 3 kézzel matatni meg félrehuzogatni nincs sok értelme és praktikája. Egyszerűbb ha leveszi.
De a legtisztább ha tőle kérdezed meg, hogy levedd vagy fent hagyd.
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz!
Túl estem rajta…. Levettem a bugyit… első masodpercekben fura volt de aztán a fájdalom vitt mindent…. 😃
Köszi szépen!
Ő igazából elég lassan haladt, kis részletekben, nem 20 perc volt, hanem 2 óra…. :D
Bár így bele gondolva nem tudom melyik a jobb, egybe minden és óriási fájdalom, vagy apránként ….
De igen, mindig az első a legrosszabb.
Köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!