Mitől lettem nő létemre ennyire szőrös?
Úgy nagyjából fél éve kezdtem észrevenni magamon, hogy szőrösebb vagyok, mint korábban. Ami "újdonság" és baromira zavar, az az áll-nyak környéke. Gyakorlatilag érzem, hogy szakállam van. Szőke, de van. És elég hosszú szálakról van szó és nem egy-két darabról. Kezdem baromira szégyellni. Páromon (férfi) kevesebb szőr van, mint újabban rajtam.. én még a hátamon, derekamon is érzem, ellenben neki teljesen sima ezeken a területeken is.
Részben lehet genetika, tudom. Na de kb fél év alatt ennyi változás? Miért? Mit tudok tenni ellene? Aki esetleg járt hasonló cipőben: lehet valami betegség áll a háttérben vagy hormonális probléma? Ebben az esetben ha kezelve van, javul a dolog vagy ezentúl medveként kell élnem?
Köszi ha segítesz, még mielőtt eljönne újra a bikini szezon.. :D
20/N
Nekem 30 éves koromtól lett pár szál, szóval lehet a kor is.
Fogamzásgátlót szedsz?
PCOS van esetleg? Ezt meg kéne nézetned, mert ennek gyakori tünete az arcon és az egész testen a szőr megerősödése
A rövid válasz: a hormonrendszer.
A hosszabb válasz: a hormonrendszer, amire egy csomó minden hat, és nőkben is termelődnek androgén hormonok.
Továbbá h az a társadalmi elvárás, h egy nő teljesen szőrtelen legyen, igen laza viszonyban áll a valósággal, akárcsak minden más szexista hiedelem.
Chemtrail 😂😂😂 szakadok
Hormonális probléma állhat a háttérben, amit nagyon sok minden okozhat, betegség is. Érdemes orvoshoz fordulni, ilyen hirtelen változás nem oké.
Ha megoldódik a probléma, minden bizonnyal ez a tünet is elmúlik amúgy, szóval nyugi.
30 hoz közel sok nőnek nő szőr az állán.
Persze, nem csinálnak belőle beszédtémát, de ha rákeresel, hogy chin wax, látni fogod mik jönnek le csajokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!