Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kéne összekombinálnom az...

Hogy kéne összekombinálnom az arcápolókat??

Figyelt kérdés
Bőrgyógyász felírta nekem a zinerytet napi 2x-i használatra (tehát a nap 24 órájában rajtam kéne legyen), krémeznem kéne, illetve fényvédő sem ártana. Ezek mind nem-lemosós cuccok, viszont az utolsó kivételével a többit csak éjszaka használnám. De még ha nem is csak az éjszaka lenne.. Szóval hogy lehet ezeket összekombinálni? Egymásra kell kenni őket??

2022. dec. 16. 16:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
*szérum
2022. dec. 17. 13:51
 22/27 anonim ***** válasza:

Kerdezo,mivel a tajekoztato kiemeli, hogy olajmentes hidratalot hasznalj, ezert en a kura alatt minden mast kiiktatnek most. Csak hidratalot es olajmentes fenyvedot hasznalnek.

Aztan johet a szerum, ha vegeztel vele.

2022. dec. 17. 13:53
 23/27 A kérdező kommentje:

Ez így jó lesz, vagy változtassak valamit?

REGGEL

1. cerave pattanások elleni tisztító gél

2. cerave pattanások elleni bőrápoló gél

3. [link]

4. eucerin sun oil control

ESTE

1. tisztítás

2. zindaclin

3. utána 15-20 perccel [link]

nap közben mattító papír

2022. dec. 17. 17:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyi minden. Kell egy lemoso, egy db hidratalo es egy db fenyvedo. Ennyi.

Olvasd el a tejkoztatojat annak, amit felirtak neked, nem igaz, hogy en jobban tudom nalad, engem jobban erdekel 🤣

Azt irja, hidratalot hasznalj es csokolom.

En ezt betartanam, de te tudod.

2022. dec. 17. 18:11
 25/27 A kérdező kommentje:

A reggeli 2.-on kívül minden más az alap arcápolási rutin része

(Tisztító, hidratáló, fényvédő+a zindaclin)

2022. dec. 18. 16:16
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem ertem minek hasznalsz 2 fele hidratalot, + meg abban a cerave borapolo gelben meg hamlaszto is van, ami tilos most neked!

De persze te tudod. A zindaclin tajekoztatojat meg mindig nem olvastad el ezek szerint, de mindegy.

Szarra fogod szaritani a borod igy es rosszabb lesz, mint volt.

2022. dec. 18. 16:24
 27/27 A kérdező kommentje:

Tényleg, a cerave miatt jó hogy szólsz, akkor azt kihagyom.

"Nem ertem minek hasznalsz 2 fele hidratalot"-ez rossz?

De, elolvastam a tájékoztatót, de csak annyit írnak benne, hogy ajánlott hidratálót használni

2022. dec. 18. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!