Hogy kéne összekombinálnom az arcápolókat??
De ha borgyogyasz azt mondta, hasznald napi ketszer a zinerytet, most miert akarod kihagyni? Nem ertem.
Ezt nem csak ugy poenbol irjak fel.
Lemosas is reggel-este kell. Egyedul a fenyvedo, amit nem kell este hasznalni.
Jajo, akkor hasznald azt :)
Amugy a zinerytet minimum 12 hetig kell hasznalni. Szoval multkor se hasznaltad eleget.
Ennel az uj termeknel legalabb probald betartani a kurat es hasznald vegig. Asszem ez is 12 hetes, de el kell olvasni a tajekoztatot. Vagy a borgyogyaszt megkerdezni, ha erre nem tert ki.
15-os, miert ne hidrataljon? Hiszen kemenyen szaritja a bort!
Este is kene hidratalnia.
"Nappal hidratálj szerintem, mert ki fog száradni a bőröd, zindaclin-t pedig este kell felrakni alvás előtt, hogy egész éjszaka rajtad maradjon, este pedig akkor nem muszáj hidratálnod, ha viszont kell, akkor szendvics metódust, zindaclin után 15-20 perccel mehet a hidratáló"
Ezt írtam! Ha szükséges a bőrnek, szendvics metódus. Viszont azt tudd, hogyha hidratálsz utána, veszt a hatékonyságából.
Biztos ez az info? Nem hasznaltam ezt a termeket, de direkt elolvastam most a betegtajekoztatot, ahol meg ki is emeli, hogy olajmentes hidrataloval csokkenthetoek a mellekhatasok (pl piros bor, szarazsag, stb).
Arra nem ter ki, napi hanyszor kene hidratalni, de azt se emliti, hogy emiatt veszitene a hatekonysagabol!
16-os, én 1 hónapra emlékeztem😶
Na mindegy, köszönöm szépen mindenkinek, sokat segítettetek :)
Valakinek nincs bevált szérunja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!