Akkor is kellene használnom napfényvédőt ha nap körülbelül 10-12 percig éri a bőrömet naponta?
Sziasztok!
Még viszonylag új vagyok a bőrápolás tekintetében, viszont mindenhol azt mondják, hogy minden esetben kell a napfényvédő, viszont tényleg ennyire fontos lenne 10-12 percnél is naponta? (Jelenleg olyan helyen élek ami 2500+ méter magasan a hegyekben van, az Egyenlítő környékén, este 6-kor már sötét van, én pedig este 6 előtt csak egy 10 percet szoktam lenni a legtöbb napon, amikor ennél többet időt kell kint töltenem, akkor nyilván felteszem a napfényvédőt, de tényleg ajánlott lenne ilyen kevés időnél is?
(Az éghajlatot csak azért írtam le, hogy hátha ezen is múlik a válasz)
köszi előre is
#4 igen, kémiai hámlasztót viszont csak este használok, elvileg reggel nem is érdemes, a retinolt még nem kezdtem el, de C-vitaminos szériumot használok.
a retinollal kapcsolatban tudnál adni 1-2 mondat tanácsot? Tudom, hogy vitamin A-ra utal és hogy 3 fajta módon kapható (az egyik csak receptre), viszont nem tudom melyik krém lehet a legjobb, amiben nincs mondjuk parfüm sem (érzékeny a bőröm a parfümre :( ) köszi előre is <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!