Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2 naponta mosom a hajam csak...

2 naponta mosom a hajam csak igy erzem magam tisztanak, tonkre teszem vele a hajam?

Figyelt kérdés

Ma megmostam este, legkozelebb holnaputan este fogom

Ha pl 3 napig nem mosom erzem a szagat is hogy nem kellemes, es nem is erzem jol magam ugy, nagyon nem szeretem. A hajam a legfontosabb, muszaj szepnek latnom, mert ha nem az megorulok

Ezzel hogy 2 naponta mosom nagyon sokat artok neki?

2022. nov. 8. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én 30 éve minden nap tusolok és tusolába a hajmosás is beletartozik , semmi baja a hajamnak
2022. nov. 8. 20:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Minden nap hajat mosol es nem roncsoodik tole? Az durva
2022. nov. 8. 20:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Van egy ismerosom aki minden nap hajat mos, reggel kivasalja meg még munkaban is vasalgatja egesz nap, nagyon szalkas, vekony, gyenge , csunya haja van
2022. nov. 8. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősödnek a haja a vasalás miatt ment tönkre, a hő roncsolja a hajat, nem szabadna napi szinten.
2022. nov. 8. 20:45
 5/13 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne hogy az is hogy naponta mossa

Ezert felek 2 naponta mosni

2022. nov. 8. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát, én hétfő kivételével minden nap edzek, és ezért minden nap mosok hajat, kivéve a heti egy nap, amikor nem edzek. Szóval, heti 6x mosok hajat.

Az ÖSSZES edzőtársam, és mindenki, akit ismerek, és sportol, rendesen lefürdik egy kemény edzés után. Haját sem hagyja ki. Egyiknek se ment tönkre a haja...

2022. nov. 8. 20:50
 7/13 A kérdező kommentje:
En ezt nem tudom elhinni
2022. nov. 8. 20:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is két naponta mosok hajat, semmi baja nincs. Minőségi sampont használok. Szárítas után kevés gyenge lakk és ennyi.

Semmi mást és nagyon dús erős hajam van, nem száraz, nem töredezik.

De én nem vasalom! Télen van sapka is rajtam.

2022. nov. 8. 21:03
 9/13 A kérdező kommentje:

8! Milyen sampont hasznalsz?

Egyebkent en szaritani sem merem :D

2022. nov. 8. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező: mindenkinek különböző a haja, senkinek sem 100 %-san egyforma. Általánosságban elmondható, hogy a túl gyakori hajmosás korpához, túl korai zsírosodáshoz vezet. De van, akinek nem okoz nagyobb kárt, van, akinek igen. A sampon se mindegy egyébként, a párnahuzat, egészség stb. is hozzájárul, kinek milyen a hajszerkezete. Egyébként akinek nagyon tönkre van menve, nem kifejezetten csak a hajmosáshoz vezethető vissza, hanem a gyakori hajformázáshoz.
2022. nov. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!