Kb. egész nap használom, kivéve ha alszom, kikapcsolódásra, zenehallgatásra, kapcsolattartásra és tanulásra.
Persze ne úgy képzeljetek el, mint akinek nincs élete, csupán okostelefonoķkal ma már szinte berendezkedtünk erre az életre: 2 tanóra között megnézem a híreket, vagy az insta hírfolyamot, órán Drive-ba jegyzetelek, hazafelé zenét hallgatok, tanulás közben szótárazom pl.
De ha társaságban vagyok, sosem használom közvetlenül a telóm, max ha zenét rakunk (legalább akkor ne), vagy túra közben is csak néha fotózom (és később osztom meg, mikor már hazaértem).
2-sel egyet értek.
A munkám miatt hétköznapokon napi 8 biztosan fent vagyok, mivel sok rendszerhez kell az internet-hozzáférés, de ilyenkor nem szörfölgetek.
Munka után már nem szívesen kapcsolom be a gépet, mert úgy érzem, kifolyik az agyam... inkább könyvet olvasok, rajzolok, sportolok, társasozunk, stb - bármit, amihez nem kell bámulni a képernyőt vagy a kijelzőt.
Ha filmet vagy sorozatot akarok nézni - mivel nincs tévénk - megint csak netezek (Netflix, HBO Max, Videa, Youtube), így az is elvisz mondjuk 2-3 órát.
Ha csak ilyen "fentlógásról" beszélünk, akkor legyen mondjuk heti 10 - 13 óra maximum, ebbe beleszámolva a közösségi oldalakon való aktivitást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!