Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány órát internetezel naponta?

Hány órát internetezel naponta?

Figyelt kérdés

2022. márc. 26. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Amennyit muszáj.
2022. márc. 26. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha már itt tartunk, akkor minden olyan eszköz használata ami internethez csatlakozik internetezésnek számít. Ha ez így van akkor nagyon sokan egész nap.
2022. márc. 26. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. egész nap használom, kivéve ha alszom, kikapcsolódásra, zenehallgatásra, kapcsolattartásra és tanulásra.

Persze ne úgy képzeljetek el, mint akinek nincs élete, csupán okostelefonoķkal ma már szinte berendezkedtünk erre az életre: 2 tanóra között megnézem a híreket, vagy az insta hírfolyamot, órán Drive-ba jegyzetelek, hazafelé zenét hallgatok, tanulás közben szótárazom pl.

De ha társaságban vagyok, sosem használom közvetlenül a telóm, max ha zenét rakunk (legalább akkor ne), vagy túra közben is csak néha fotózom (és később osztom meg, mikor már hazaértem).

2022. márc. 26. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:

2-sel egyet értek.

A munkám miatt hétköznapokon napi 8 biztosan fent vagyok, mivel sok rendszerhez kell az internet-hozzáférés, de ilyenkor nem szörfölgetek.

Munka után már nem szívesen kapcsolom be a gépet, mert úgy érzem, kifolyik az agyam... inkább könyvet olvasok, rajzolok, sportolok, társasozunk, stb - bármit, amihez nem kell bámulni a képernyőt vagy a kijelzőt.

Ha filmet vagy sorozatot akarok nézni - mivel nincs tévénk - megint csak netezek (Netflix, HBO Max, Videa, Youtube), így az is elvisz mondjuk 2-3 órát.

Ha csak ilyen "fentlógásról" beszélünk, akkor legyen mondjuk heti 10 - 13 óra maximum, ebbe beleszámolva a közösségi oldalakon való aktivitást is.

2022. márc. 26. 10:46
 5/7 Metionin ***** válasza:
Nekem is kell a munkához, szóval a napi 8 óra pipa. Azon kívül sokszor megy youtube-ról a zene miközben nem is a gép előtt ülök, hanem mondjuk főzök, teregetek vagy tornázok. Szóval kb. egész nap ha azt nézzük, hogy valamilyen eszközzel fel vagyok csatlakoztatva.
2022. márc. 26. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel depressziósan döglök itthon és már meg sem tudok mozdulni, így egész nap ezt csinálom. mar szemproblémáim is vannak
2022. márc. 26. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Naponta pár órát, de nagyon változó. Legtöbbször hírolvasásra, gyakorizásra, nyelvtanulásra, illetve kapcsolattartásra használom, bár most, karantén alatt, sok időt töltöttem YouTube-on is.
2022. márc. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!