2 naponta mosom a hajam csak igy erzem magam tisztanak, tonkre teszem vele a hajam?
Ma megmostam este, legkozelebb holnaputan este fogom
Ha pl 3 napig nem mosom erzem a szagat is hogy nem kellemes, es nem is erzem jol magam ugy, nagyon nem szeretem. A hajam a legfontosabb, muszaj szepnek latnom, mert ha nem az megorulok
Ezzel hogy 2 naponta mosom nagyon sokat artok neki?
Minden nap mosom és semmi baja. Utálom, ha minimálisan is zsíros és sajnos viszonylag hamar az lesz. Szüleimnek is viszonylag zsírosabb a bőre, főleg apukámé. Ő például nem mossa minden nap, ugyan úgy hamar zsírosodik, szóval még csak ez sem ettől van. Anyukámé is hamar, pedig ő sem mossa minden nap. Amúgy meg ha tönkre is menne, lenő és kb ennyi. Végleges kárt azért nem okozol, kivéve ha vizes hajjal/fejbőrrel kimész a hidegbe.
Akad, hogy 1 nap többször is megmosom, például nyáron, mivel minden fürdésnél szoktam, nekem hozzá tartozik, különben nem érzem tisztának magam. Ha tudom, hogy még aznap fogok fürdeni, akkor néha kihagyom a sampont vagy nem annyira alaposan (2x szoktam egy fürdésnél használni), de sokszor ugyan úgy megmosom akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!