Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2 naponta mosom a hajam csak...

2 naponta mosom a hajam csak igy erzem magam tisztanak, tonkre teszem vele a hajam?

Figyelt kérdés

Ma megmostam este, legkozelebb holnaputan este fogom

Ha pl 3 napig nem mosom erzem a szagat is hogy nem kellemes, es nem is erzem jol magam ugy, nagyon nem szeretem. A hajam a legfontosabb, muszaj szepnek latnom, mert ha nem az megorulok

Ezzel hogy 2 naponta mosom nagyon sokat artok neki?

2022. nov. 8. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire tartasz ettől, akkor a saját megnyugtatásod végett (is) próbálj meg természetesebb össztevőjű samponokat használni, amikben nincsenek káros anyagok. Pl. ne legyen szilikon a samponban, stb. Már ez is egy előrelépés. De amúgy az ismerősödnek akkor is vékony és gyenge haja a sok vasalástól van. Egy hajvasaló kb. 180-220 fok közötti hőmérsékletű szerintem, és na, most képzeld el, hogy napi szinten 200 fokkal szétégeted a hajad. Persze, hogy egy idő után a hajad gyenge lesz, mint a fene. Illetve nyilván a napi hajmosás sem feltétlen jó, jobb ha nem szükséges minden nap mosni, viszont szerintem akkor sem lehet összehasonlítani azzal, amit a hajvasaló művel az ember hajával.
2022. nov. 8. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden nap mosom és semmi baja. Utálom, ha minimálisan is zsíros és sajnos viszonylag hamar az lesz. Szüleimnek is viszonylag zsírosabb a bőre, főleg apukámé. Ő például nem mossa minden nap, ugyan úgy hamar zsírosodik, szóval még csak ez sem ettől van. Anyukámé is hamar, pedig ő sem mossa minden nap. Amúgy meg ha tönkre is menne, lenő és kb ennyi. Végleges kárt azért nem okozol, kivéve ha vizes hajjal/fejbőrrel kimész a hidegbe.

Akad, hogy 1 nap többször is megmosom, például nyáron, mivel minden fürdésnél szoktam, nekem hozzá tartozik, különben nem érzem tisztának magam. Ha tudom, hogy még aznap fogok fürdeni, akkor néha kihagyom a sampont vagy nem annyira alaposan (2x szoktam egy fürdésnél használni), de sokszor ugyan úgy megmosom akkor is.

2022. nov. 8. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Függ attól hogyan mosod és szárítod. Ha nem mosod durván és nem dörzsölöd törölközővel akkor semmi baja nem lesz. Ha pedig hagyod természetesen száradni főleg nem. Persze ez hosszú hajra vonatkozik. Az olyan pasiknak és nőknek akiknek rövid haja van szinte tökmindegy.
2022. nov. 9. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!