Gyanta? Borotva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig borotváltam a karom, viszont nagyon hamar ‘szúrósodik’. Gyantán gondolkozok, de max a szemöldököm szoktam gyantacsíkkal gyantázni, így nemis nagyon értek hozzá nemtudom milyenek vannak. Szőrtelenítő krém? Gyanta? Borotva? Ki mit ajánl karra? Pontos márka nevet is írjatok legyszi. Köszönöm

2022. nov. 27. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyantát preferálom.

Patronos gyantát veszek,van gyantamelegítő gépem hozzá.

A szőrtelenítők krém ugyan az mint a borotva

2022. nov. 27. 23:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Gyanta patron nem mikroba kell melegíteni?
2022. nov. 28. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen ott, de érdemes egy bögre vízbe állítani, sokkal egyenletesebben melegszik.
2022. nov. 28. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyantamelegítőben, sokkal egyszerűbb és drágának se drága. Nem lesz túl meleg, se hideg. Persze mikróban is lehet, csak vigyázz vele, mert robbanhat, az pedig ha rád megy, nyomot hagy... ehhez tényleg eléggé sokáig kell hogy bennmaradjon. Forró vízbe tedd inkább, ha nincs melegítő, biztonságosabb. Meg gyantamelegítőben ugyebár azért is egyszerűbb, mert nem kell menni újramelegíteni, ha kihűlt, ha túlmelegítetted várni, hogy lehűljön, stb. Sok időt megspórol.
2022. nov. 28. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Például.

Viszonylag olcsó bele a gyantapatron. Mindenképpen jobb választás, mint a borotva. Szőrtelenítőkrém felejtős. Pont olyan rövid a hatása, mint a borotvának, viszont drága és rettentően szárítja a bőrt.

2022. nov. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!