1-2 centi. Nem ciki egyáltalán. Fájni viszont fog, de az eredmény megéri.
2022. júl. 29. 07:35
3/9 anonim válasza:
Én kb 6 centissem mentem. Nem volt semmi extra. Ha a kozmi tul hosszunak iteli, majd o meretre nyirja
2022. júl. 29. 08:33
4/9 anonim válasza:
Semennyire nem gáz. Vedd teljesen természetesnek az egészet. Azt is hogy eddig szőrös vokt azt is hogy mostantól nem lesz az. Azt is hogy meztelenre kell vetkőzni. Ha jó a kozmi, akkor jól is fogod érezni magad lelkileg (nyilván fáj mint a veszedelem). Szóval relax, nem kell semmi előkészület. Sőt ha pl sérted véletlen a bőrt, utána fájdalmasabb, könnyen fertőződhet gyanta után. Szóval bízd magad a szakemberre úgy, ahogy vagy
2022. júl. 29. 08:35
5/9 anonim válasza:
Négyes, miért kéne hozzá meztelenre vetkőzni??? A felső természetesen rajtunk marad, és a bugyit is elég félrehúzni, ha valaki nem szeretné levenni. Voltam már így, amikor új kozmihoz mentem, ő javasolta, és simán megoldható így is.
2022. júl. 29. 08:37
6/9 anonim válasza:
Kb fél centi, de nem kell levágni, majd ő elintézi. Jézusom, nem kell meztelenre vetkőzni, ez nem kórházi műtét. Nadrágot és a bugyit kell levenni, semmi mást.
Nem lesz oka rá, hogy bámuljon téged. Látott ő már mindent, aligha fogsz neki újat mutatni.
2022. júl. 29. 23:23
7/9 anonim válasza:
Nekem volt kozmetikus akinél csak félre kellett húzni a bugyit, és volt aki megkért, hogy vegyem le mert úgy egyszerűbb neki.
Kb 5-10 mm hosszú a szőr amikor megyek.
2022. júl. 30. 08:58
8/9 anonim válasza:
Nem értem az emberek mért bántják a szőrzetüket az is élölény mint ök.
2022. aug. 7. 10:23
9/9 anonim válasza:
Nyolcas, a hajadat sem vágod le soha, ugye? Meg akkor nyilván a körmödet sem.
Amúgy érdemes lenne még párszor átolvasnod a biológia tankönyveidet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!