Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első intimgyantára milyen...

Első intimgyantára milyen hosszú addig borotvált szőrrel kell menni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy igazabol mindegy hiszen vágjám ha túl hosszú, de mennyi az ami még nem gáz, de már szedhető?

Illetve mennyire ciki ez az egész? hogy eddig nem jártam és így elég erős odalent a szőr és sűrű, ugye a borotvátol meg jobban annak tűnik.

2022. júl. 29. 01:06
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Fél centi
2022. júl. 29. 01:17
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
1-2 centi. Nem ciki egyáltalán. Fájni viszont fog, de az eredmény megéri.
2022. júl. 29. 07:35
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Én kb 6 centissem mentem. Nem volt semmi extra. Ha a kozmi tul hosszunak iteli, majd o meretre nyirja
2022. júl. 29. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire nem gáz. Vedd teljesen természetesnek az egészet. Azt is hogy eddig szőrös vokt azt is hogy mostantól nem lesz az. Azt is hogy meztelenre kell vetkőzni. Ha jó a kozmi, akkor jól is fogod érezni magad lelkileg (nyilván fáj mint a veszedelem). Szóval relax, nem kell semmi előkészület. Sőt ha pl sérted véletlen a bőrt, utána fájdalmasabb, könnyen fertőződhet gyanta után. Szóval bízd magad a szakemberre úgy, ahogy vagy
2022. júl. 29. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Négyes, miért kéne hozzá meztelenre vetkőzni??? A felső természetesen rajtunk marad, és a bugyit is elég félrehúzni, ha valaki nem szeretné levenni. Voltam már így, amikor új kozmihoz mentem, ő javasolta, és simán megoldható így is.
2022. júl. 29. 08:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Kb fél centi, de nem kell levágni, majd ő elintézi. Jézusom, nem kell meztelenre vetkőzni, ez nem kórházi műtét. Nadrágot és a bugyit kell levenni, semmi mást.

Nem lesz oka rá, hogy bámuljon téged. Látott ő már mindent, aligha fogsz neki újat mutatni.

2022. júl. 29. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt kozmetikus akinél csak félre kellett húzni a bugyit, és volt aki megkért, hogy vegyem le mert úgy egyszerűbb neki.

Kb 5-10 mm hosszú a szőr amikor megyek.

2022. júl. 30. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem az emberek mért bántják a szőrzetüket az is élölény mint ök.
2022. aug. 7. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyolcas, a hajadat sem vágod le soha, ugye? Meg akkor nyilván a körmödet sem.

Amúgy érdemes lenne még párszor átolvasnod a biológia tankönyveidet.

2022. aug. 7. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!