Ti hogyan szoktátok szőrteleníteni az intim területet?
Figyelt kérdés
1. A borotva nem jó mivel már másnap borostás és irritál...
2. Gyanta, én láb gyantával próbáltam mert jelenleg csak az van itthon de nem nagyon szedi ki a szőrt. Mekkorára kell levágni higy kiszedje? Lehet az a baj hogy túl hosszú?
3 Epilátor, ezzel is próbáltam már, de kell ehez külön olyan ami puncira való? És ehez is lejjebb kell vágni a szőrt?
(tavaly borotváltam de nem tartott ugye sokáig de akkor nem jártam nagyon strandra, meg nem volt még ennyi...)
Lány/16
2022. jún. 26. 17:45
1/6 anonim válasza:
Bikinivonal gyanta.
Máshol borotva.
2/6 anonim válasza:
En teljesen borotválom. Igaz hamar boroszásodik, de bikiniben nem latszik igazabol, mashol meg tök mindegy :D az irritáció nekem első néhány alkalom után szinte teljesen megszűnt, csak néha viszket kicsit, de azt is teljesen elviselhetően.
4/6 anonim válasza:
Nekem is megszűnt az irritáció. Először fura volt, amikor nőtt ki, de azóta már nem észre sem veszem. És a bikini alatt úgysem látszik, és senkit sem zavar az a kis pár milliméteres szőr.
6/6 anonim válasza:
Lézeres kezelés. Életem legjobb döntése volt. Full csupasz, semmi szőr. Megéri gyűjteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!