Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Punci szőrtelenítés, dr hogyan?

Punci szőrtelenítés, dr hogyan?

Figyelt kérdés

A tanácsotokra lennèk kíváncsi,ki mivel,milyen surunk es legfokepp mennyire eredmenyesen vegzi.

Borotvalni szoktam,de kipattog es nem szep esztetikailag arrol nem is beszelve h egeszseges sem.

2016. márc. 23. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én borotválom, a kipattogásra pedig Neogranormont vagy körömvirágkrémet használok. Nekem ez vált be.

De ha neked ez nem felel meg, akkor ott van az intimgyantázás (ami nekem kínos lenne, plusz meg kell növeszteni valamennyire a szőrt hozzá), epilátor (ami elég fájdalmas ilyen területen), tartós szőrtelenítés (ami vagy hatásos vagy nem), szőrtelenítőkrém (ami egészségtelen).

2016. márc. 23. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért pattog ki mert húzod a hosszú szőrt ?Előtte akkor hajnyíróval nullás állással menj rajta végig utána pengével borotváld .
2016. márc. 23. 16:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem,mar eleg regota nem hagyom hosszura.Par naponta borotvalom.
2016. márc. 23. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Borotvát és a bőrt is fertőtleníteni kell minden alkalommal hogy ne pattogj ki. Kell hidratálni, stb. Bőrfüggő a többi. Én nem szőrtelenítek már ott, rájöttem hogy felesleges... nem nézegeti senki. Max rövidre vágnám ha zavarna.
2016. márc. 23. 18:35
 5/6 anonim válasza:

Régebben és is így jártam. Előtte mindenképp fertőtlenítsd a területet is, és a borotvát is. Minden alkalom előtt. Nem elég, ha mindig csak te használod.

Később meguntam a macerát 2 naponta, és próbáltam otthon gyantázni. Hatékony volt, fertőtlenítéssel ez sem pattogott ki, viszont irtó lassan haladtam. Kellett volna még egy kéz :) Aztán azóta kozmetikussal gyantáztatom.

Az a fontos, hogy ha pl fürdéskor csinálod, ne mindenféle illatú, tartalmú tusfürdővel fürödj utána, hanem akár egy intim lemosó oda elég.. Különben megint ott a pirosodásveszély.

2016. márc. 24. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat!
2016. márc. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!