Sima punci kipattogas nélkül, hogyan?
Figyelt kérdés
Ha leborotvalom mindig vagy borostás marad vagy kipattog...2015. aug. 25. 23:01
1/6 anonim válasza:
Én naponta borotválom, este és reggel átmegyek rajta tonikos vattakoronggal. Továbbá cseréld aránylag gyakran a borotvapengét/borotvát.
2/6 Rebellious Dead Lady válasza:
Borotválás után babakrémet kenek rá és attól sima. :)
3/6 anonim válasza:
Nálam a férfi arcszesz és a hintőpor vált benne. Külön külön, nem egyszerre. :)
4/6 anonim válasza:
Amugy hány éves vagy hogy ennyire kipattog a puncid? Minek borotváljátok a puncit ha nincs pasitok? ha meg van, akkor élvezzétek és ne törödjetek pár pattanással... nincs igazam?
5/6 anonim válasza:
Ha érzékeny a bőröd akkor mindegy mit kensz rá akkor is ki fog pattogni. Nekem is ilyen, a barátom mikor először meglátta azt mondta mi a frásznak borotválom, hülye vagyok én...:D Szóval azóta nem is teszem, bőven elég rövidre vágni, szebb úgy, kevesebb macera is.
6/6 anonim válasza:
miért ne borotválnánk, ha nincs barátunk? mindent csak értük kell? :D számomra pl sokkal kényelmesebb, főleg ha menstruálok. szebbnek is érzem magam, ha nem vagyok szőrös. jobban tetszem magamnak.
nekem az vált be, hogy gyakran cserélem a borotvát, illetve aloeverás spriccelős bőrnyugtatót kenek rá közvetlenül borotválás után. nekem az megnyugtatta a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!