Hogyan alakitsam ki a napi arcápolási rutinom?
Ki tud ebben nekem segiteni? Az arcom amúgy szörnyű- orromon, ajkamon mitesszerek, osszevissza pattanás hegek(foltok), vagy pattanasok, homlokom 3 akkora ranc mint a világ :D a bőröm fakó élettelen.
A mérges ráncot mindig botoxoltatom (eddig 2x voltam összesen)
Szóval szeretnék szép egyenletes bőrt.
Mondom miket használok: micellas arclemosó, aztán viz, aloevera first, tejsavas hamlaszto, niacinamid, image c vitaminos krém.
Van meg otthon mandulasavam, hialuronom, ezeket hogy kell beepiteni - rutinba?
Retinolt meg nem tudok használni, mert szoptatok.
29 éves vagyok, és szeretnek szebb lenni. Szülés után fogytam gondolom az miatt lettem ilyen ráncos, meg aztán ez a kevés alvas sem sokat segít :D
Szóval szeretnek üde arcot. Amúgy nem hasznalok minden nap alapozot, mondjuk heti 3x.
Hat ugye reggel arcmosas (en sima vizzel szoktam, dd ha ragaszkodsz, akkor csinalhatod arclemosoval is. En utana niazom egyet, c vitamin es a fenyvedo. Az utolso nagyom fontos, az mindenképp kell. Este meg arclemoso (nem sminkelek, szoval nekem olajos nem kell, ha te igen, kiprobalhatod azt is), utana egyik nap hamlaszto (neked a tejsav) masik nap retinol (neked majd azoptatas utan). Aztan a hidratalomba teszek egy csepp hialuront.
Amugy skinsmarton van ilyen rutin keszito, kiindulasi alapnak szerintem jo lesz neked is.
Az vagy, amit megeszel, szokták mondani. Oké, hogy a külső ápolást ezerrel nyomod, de mit teszel a belső ápolásért? Étkezés, folyadékbevitel? Esetleg allergia valamire?
Egyébként pedig a rengeteg kence eltömítheti a pórusokat, hagyd szellőzni az arcodat. Nem kell mindig kenegetni.
Az én rutinom: reggel és este hideg-meleg vízzel arcot mosok.
Amikor bekenem az arcom, nem minden nap, kb. heti 2-3-szor csak és csak este, akkor vagy Dm-s Alverde márkájú arckrémet, vagy horvát márkájú Sapunoteka terméket használok (imádom ezt, és sokkal jobb, mint a Dm-es).
Menstruációs időszakban használom a Garnier Pite 3in1 terméket.
Arcom szép, tiszta, 32 évesen csak egy kicsi mosolyráncom van a szemem alatt, de ez is csak akkor látszik, ha nevetek. Napi minimum 2 liter vizet iszom, és nagyon odafigyelek, hogy mit eszek.
A vizzel nincs gondom, 3 liter viz simán megvan egy nap. Igen az étkezés én valtoztatnom kell, mert mistanaban valamiert nagyon kívánom a csokit, szóval eszem is 🤣 sose voltam nagy csokis, meg édesség fan, remelem hogy nem is leszek :D
Köszi a tippeket! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!