Az mennyire baj, hogy nekem igazából nincs is arcápolási rutinom?
Konkrétan rutinom nekem sincs. Manna szappant és Helia-D hidratáló krémet használok és ennyi. Néha arcmaszk. Szép a bőröm, csak menzeszkor van egy-két pattanásom.
23/L
Igazabol nem baj, semmi se baj, mindenki el tudja donteni, hogy mit hasznal. Nekem van rutinom, de az en borom problemas, enelkul 25 evesen is elontenenek a pattanasok. Azt nem tudom oszinten, hogy szamitani fog-e 15 ev mulva, hogy most miket hasznalok, mert az en megfigyelesem alapjan a genetikanak ebben nagy szerepe van.
De en azert lelkes vagyok, bar muszaj...:D
Annyira viszont figyelnek a helyedben, hogyha mar sminkelsz, akkor legalabb normalisan mosd le. A micellas viz az elso lepes, de utana ezt le kene mosni a borodrol egy geles lemosoval.
Illetve ezen kivul meg egy hidratalot beszereznek, mert azert a smink megterheli a bort. En szemely szerint fenyvedo buz..i vagyok, igy ajanlanam azt is, de ez mar vegkepp sok lehet, ha valaki nem akar annyira rutint kialakitani...:D
A bőr állapota nagyrészt genetikailag meghatározott és életmódtól függ (mennyit alszol, mennyi vizet iszol stb). Lehet valakinek nagyon pöpec arcápolási rutinja, mégis lehet hamar ráncosodik vagy csúnya a bőre. Nem ezen múlik. Nekem sincs rutinom 26 évesen, csak este lemosom a sminket és néha használok hidratálót. Szép a bőröm és idegenek 18-22 évesnek szoktak nézni, sokszor a személyimet is elkérik, pedig éveken keresztül jártam heti szinten bulizni/iszogatni. Anyumnak is alig vannak ráncai 50 évesen, ez genetika. Szerintem azzal, hogy mindenféle kemikáliával nyúzod a bőröd, lehet többet ártasz.
Köszönöm a válaszokat 😊
8-as: esetleg konkret terméket tudnál ajánlani, szerinted melyik jó? (lemosó, hidratáló krém, fenyvédő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!