Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok mit a véleményetek...

Csajok mit a véleményetek arról hogy ha egy fiú festi a haját?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ciki. a melír még elmegy, de a festés eléggé tré :S
2010. szept. 28. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Exem annó festette a haját feketére. Jól állt neki.
2010. szept. 28. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyira nemétem hogy mi a baj azzal ha egy srác festi a haját. Miért gáz? Mivan hogy ha szegény gyűlöli a szőke haját és mindenáron barnát akar? hát ezvan. Bocsi haver nem vagy csaj így mondj le erről mert ciki lenne? Ha rendesen jár fodrászhoz akkor csak annyira látszik a lenövés mint egy hasonlóan igényes csajnak. Most lehet lehurrogni de ha jól is áll neki az új szín akkor miért baj? Csak annyira látszik egy fiú haján hogy festett mint egy lányén.
2010. szept. 28. 20:21
 4/6 anonim válasza:
Azt hiszem, nem számít férfiasnak egy nő szemében,az a pasi, aki nem tudja elfogadni a saját hajszínét... Könnyebben elfogadnak mások, ha azt látják, hogy Te is elfogadod magad. Persze, bizonyára olyan csajok is vannak, akik erre buknak: döntsd el, kinek akarsz tetszeni!
2010. szept. 29. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én tolerálom, van festett hajú fiú ismerősöm.
2010. szept. 29. 15:46
 6/6 anonim válasza:

a páromnak eredetileg világosbarna, majdhogynem szőke a haja, és nemrég megtudta, hogy rám tulajdonképpen afrodiziákumként hat a sötétbarna/fekete színű haj;D, ezért befestette önhatalmúlag a haját sötétbarnára. így is imádom, nagyon jól áll neki!:)

szerintem nem ciki, ha fested, kivéve, ha társul mellé szolárium-függőség és az, ha többet vagy a tükör előtt (legyél ápolt, de ne piperkőc!), mint a barátnőd. na az tényleg ciki. mondjuk nekem az se tetszik, ha barna hajba platinaszőke melírcsíkok vannak...sztem elég gáz.

persze ez csak egy vélemény:)

20/L

2010. okt. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!