Mekkora volt a leghosszabb haj amit láttál eddig bárhol és milyen volt?
Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 20:18
1/4 anonim válasza:
Iskolás lánynak, kb térdhajlatig ért. Egyébként rettenetes. Olyan mint egy nagy barna vattacukor. Állandóan befonva hordta, kb gy évben egyszer, évzárón meg kifésülve az egész,ilyen szerencsétlen hullámokban, a vége meg mint a seprű. És hallgattam ahogy a buszon az öreg nénik meg dicsérték, hogy milyen gyönyörű.
2/4 Metionin válasza:
1. Leírtad a gyerekkori frizurámat...nekem is mindig egy fonatban kellett hordani, teljesen töredezett volt de nem baj, nehogy levágjuk, mert akkor mit fogdosnának a mamikák a boltban. Szörnyű. Most felnőttként is hosszú a hajam de kínosan figyelek az ápolására, hogy ne legyen elvékonyodva, töredezve.
Egyébként én egy cigánylánynak láttam az extra hosszú haját, gyönyörű hullámos nagyon sötét barna haja volt.
3/4 anonim válasza:
Kb. 1.84 magas nőbek a s*éig ért.
4/4 anonim válasza:
Majd combkozepig ero egy nalam magasabb (szóval 170-75 cm) lanyon. Csunya volt, alapbol vekony es keves haja volt, mint nekem es konnyen is zsirosodott, na meg a vege mar nagyon szalkas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!