Mi a kedvenc kozmetikai márkátok (vagy márkáitok), amit az otthoni bőrápolás során használtok? Kicsit elvesztem a márkák rengetegében, tippeknek , tanácsoknak, tapasztalatoknak örülnék. Köszönöm <3
Clinique
Attól biztos nem lesz semmi baja a bőrömnek. Nem bírom a parfümös, illatanyagos termékeket.
1.
Csajom a "sárga krém"-üktől úgy kipattanásosodott, mint egy tinilány.
Gyógyszertári vonalon a ceravet és uriage-t használok/használtam.
A ceraveből a lemosók kb mindenre is jók(arc, test és második samponnak is tökéletes), az uriageból eddig csak sampont használtam. A cerave krémjei meg csoda jók. Jól hidratál és nem ragadok tőle és szintén jó testre és arcra egyaránt.
Szérumokból főleg geek&gorgeous, almost van most, de szeretem az ordinaryt is.
Hajvonalon több terméket is használok. Van egy loreal pro longer folyadék, alfaparf keratinos hajmaszkom, és revox kondi. A revox kondit le fogom cserélni, mert semmi extrát nem ad és ahhoz meg drága. Hajkrembol meg olaplex 6 van. Illetve egy inectos hajolaj.
Én a termékeimet próbáltam úgy válogatni, hogy 2 bizonyos tartósítószert ne tartalmazzon, mert azoktól viszketek, illetve volt egy olyan problémám is, hogy egy hajpakolásom megpenészedett, így inkább a tubusos termékeket keresem.
De egyébként "sajnos" rengeteg márkanak vannak jó termékei.
Drogériás és professzionális viszonylatban is.
Geek & gorgeous
Revox
Manna
Pom pom
Geek&Gorgeous
The Ordinary
CosrX
Cerave
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!