Pattanások, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem most ebben az időszakban nagyon borzalmas a bőröm, ès arra lennèk kíváncsi hogy kinek mikor múltak el a pattanásai (miteszerei, egyèb)hogy mi volt az a termèk, krèm akármi ami sokat javított az arca állapotán ès segített átvèszelnie ezt az időszakot, ès hogy mennyire voltak súlyosak a pattanásai.Sokat segítenètek a válaszaitokkal, talán nem lennèk ennyire elkeseredve. Előre is köszönöm😊2017. nov. 24. 18:45
1/2 anonim válasza:
Soha nem volt "pattanásos" korszakom.
Jöttek-mentek. Sőt még 24 évesen is néha jön 1 és megy is. Ha már meg van érve(de furán hangzik..), kinyomom(de itt sem törődök olyan sokat a "helyes módszerrel", kézmosás, kinyomom, és gyógyulhat is.
Kb. 2 nap múlva már nyoma sincs.
2/2 anonim válasza:
Amikor stresszes időszakom volt én is szenvedtem tőlük, hál' Istennek most nincs pattanásom.
Amúgy is nagyon érzékeny az arcbőröm, ha rosszul borotválkozom már jön is.
Minden este letörlöm az arcom Clean & Clear arclemosóval, ez tuti használ, mert ha elfogy és pár napig nem veszek újat akkor itt-ott felbukkan egy pattanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!