Mi a véleményed erről? Milyen és mennyi kozmetikumot használsz naponta?
http://www.youtube.com/watch?v=rSJcy9V9vf4
Én:
sampon
szappan
szemceruza
deó
körömlakk
testápoló
bőrradír
Ez így elmondva viszont elég durva....
arctisztitó, tonik, krém (naponta kétszer), alapozó, púder, szemceruza, szemhéjfesték (naponta többször ha frissitenem kell), kölni/parfüm/spray, (attól függ meikhez nyúlok naponta többször), sampon, balzsam, hajvégápolópakolás (minden másnap),
hmm elsőre kb ennyi...
Tusfürdő,
deo,
*parfüm (reggel,napközben),
*tonik és arckrém (este). Mára ennyi.
*Egy időben még parfümöt sem használtam se tonikot vagy krémet,de pl intim lemosót és törlőkendőt rendszeresen...változunk/változtatunk.
Egyébként kedves kérdező,bőrradírt nem ajánlott minden nap használni,vagy tudod?
Naponta: tusfürdő, izzadásgátló
Hetente: sampon, bőrradír, arckrém, körömlakk
naponta: tusfürdö, intim lemoso, arctisztito gel, arctonik, arckrem, dezodor, testaplo.
hetente 1x vagy 2x: börradir, arcradir, arcpakolas, sampon, balzsam, hajpakolas.
azt hiszem, hogy ennyi :)
sminkelni nem sminkelem minden nap, meg parfümöt sem hasznalok minden nap.
Naponta használom:
- tusfürdő
- testápoló
- arclemosó
- alapozó
- púder
- szemhéjtus
- izzadásgátló
- parfüm
- kézkrém
Kb. kétnaponta használom:
- tojássampon
- balzsam
- körömlakk
Elég durva, hogy még a babasampon is rákkeltő. De azt honnan tudjuk, hogy melyik termék nem mérgező?
Én is használok nagyon sok mindent, arctisztítótól kezdve a lábápolási krémekig mindent. Nem sorolom fel ha nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!