Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy házi recept testradírr...

Van egy házi recept testradírra, használhatok bele étolajat+illóolajat?

Figyelt kérdés
A recept az,hogy sóhoz vagy barna cukorhoz adunk olajat.Olívaolajat ír pl. Az étolaj jó? Vagy az más? És hogy jó illata legyen,teszek bele pár csepp rózsaolajat.
2008. dec. 23. 17:50
 1/3 anonim válasza:
Én fehér cukorral és olivaolajjal (a legolcsóbbat használom) szoktam készíteni, régebben levendula olajat is tettem bele, de anélkül is jó. Azt nem tudom, hogy étolajjal milyen.
2008. dec. 23. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Én meg veszek az avonból egy 200 ml-es egzotikus testradírt 400 forintért :DD

Én is próbálkoztam házilag kutyulni, de az olivaolaj drága, az étolaj büdös és nem jön le rólam és csak piszkos leszek. A só pedig durva és karcolja a bőrt. És akkor nem is ér semmit.

Ja és ne higgye senki, hogy ez annyira természetes a sóban és az olajokban is kitudja mi van. Max akkor lenne természetes ha otthon állítanál elő mindent. De akkor is leesne a rá savas eső stb.

2008. dec. 25. 00:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az avonos izékben több káros vegyi anyag van mint a sóban,és előbb lennék tőle ekcémás vagy bőrrákos.
2008. dec. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!