Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek rasztas a haja, hogyan...

Akinek rasztas a haja, hogyan tudja megmosni rendesen, hogyan apolja a hajat?

Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásom szerint csak a hajuk tövét mossák, és azt is csak sima babaszappannal, vagy egyéb kommersz szappannal. Tulképp logikus: a modern samponok tele vannak lágyító, simító, selymesítő adalékokkal, a rasztásnak meg nyílván nem az a célja, hogy a drága frizurája szép selymes legyen. Hiszen ha belegondolsz, a raszta úgy marad meg, ha durván össze van pödörve, szálkásítva a haj, mint a filc.
2008. dec. 23. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell mosni emrt a haj egy idő után "öntisztító" lesz, szóval nem szírosodik egyre és egyre jobban. Bár szerintem azért érdemes időközönként a port kimosni belőle sima vízzel. Nekem nincs raszta hajam, csak egy barátom mondta, hogy úgy szokta.
2008. dec. 23. 17:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Ok. hogy nem zsirosodik, de konyorgom, csak koszosodik a haj, nem? En nemcsak azert mosom meg mert zsirosodik, hanem az ember szinte ujjaszuletik ha erzi, hogy tiszta a haja.

Tehat akkor sehogy sem mossak igazabol. Mert ha a tovet mossak, az nem a hajuk.

2008. dec. 23. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Hát talán ezért van az hogy sokan igénytelennek tartják a rasztát, és sztem sem alaptalanul. Én már nagyon sok rasztás fejét éreztem kimondottan büdösnek. nem csoda hiszen nem mossák rendesen, nem is lehet, különben szétjön a raszta. Pedig nem mindegyik volt elhanyagolt csöves...
2008. dec. 23. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Na jó azért ne menjünk ezerrel a berögzült dolgok után. Mindenkinek az a módi hogy 100féle vegyianyagot kennek a börükre, a hajukra, mert a sampon, a balzsam, a tusfürdő és a sampon is az. Nem lehet valakit hibáztatni azért mert nem csinálja mások után. Sima vízzel is kijön a kosz a hajból, hallottam oylanról is hogy valaki nem volt raszta, mégis csak vízzel osott hajat mert neki az vállt be.
2008. dec. 23. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
A barátnőm rasztás már pár éve,ő kéthetente mos hajat,teljesen. Hát elég zsíros neki néha,de végül is nem tudom kit zavarna ez. (van nem rasztás barátja).
2008. dec. 23. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
raszta hajam van, és kb havonta mosok hajat. ijenkor, először jól bevizezem, hogy az összes tincs átnedvesedjen. a hajtövemet megmosom. lemosom róla, még1x megmosom, majd egész nap szárad(van hogy még másnap is)
2009. ápr. 20. 04:58
 8/8 anonim válasza:
100%
Ez egy TÉVHIT, hogy nem mossák a hajukat. Gondoljatok már bele. Van akinek több évig rasztája van. Most magamból kiindulva(még nem vagyok raszta, de növesztem hozzá a hajamat) ha egy hétig nem mosok hajat, már lebírnám vakarni a fejbőrömet. Alap, hogy mossák, és nem csak a tincsek tövét, hanem az egész tincset. Az is tévhit, hogyha mossák, akkor szét jön a haj. Egy normálisan megcsinált rasztának nem szabad szétjönnie a mosástól, ugyanis nem a kosz tartja össze.
2009. aug. 10. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!