Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemcsés arcradírt nem ajánljá...

Szemcsés arcradírt nem ajánlják, kémiai hámlasztót nem igazán merek használni (nehogy elrontsak valamit). A bőrnek feltétlenül szükséges a kémai hámlasztás, vagy magától is megoldja magának, amit nagyon kell?

Figyelt kérdés

2022. okt. 10. 16:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem trollkodok, csak érdeklődtem.

Tudom, hogy a fizikai hámlasztásnál jobb a kémiai. Csak mivel ez utóbbitól kicsit tartok, próbáltam alternatívát keresni, és láttam ezeket a mosható korongokat, melyekről írták, hogy jók ilyen célra, és megörültem, mivel nekem nem baj, ha enyhébbek, mint a flakonos radír. Ráadásul környezetbarát megoldás.

[link]

Furcsa mód ebben a videóban azt mondja a lány, hogy a korongok mintás felét lehet arcradírozásra használni.

Szóval nem magamtól találtam ki, de elhiszem nektek, hogy ezek nem alkalmasak hámlasztásra, sem a frottír oldal, sem a másik. Inkább mégis megpróbálom a kémiai hámlasztást :)

2022. okt. 20. 16:40
 22/23 anonim ***** válasza:
40%
De minek "érdeklődsz" ha utána tojsz rá hogy mit írunk? Többen leírtuk hogy nem kockázatos a kémiai és nem nagy a hibalehetőség, de te csak kötöd az ebet a karóhoz hogy nem akarod, mintha valami sósav lenne.......
2022. okt. 21. 09:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Utána fogok nézni a kémiainak, köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 21. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!