Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemcsés arcradírt nem ajánljá...

Szemcsés arcradírt nem ajánlják, kémiai hámlasztót nem igazán merek használni (nehogy elrontsak valamit). A bőrnek feltétlenül szükséges a kémai hámlasztás, vagy magától is megoldja magának, amit nagyon kell?

Figyelt kérdés

2022. okt. 10. 16:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem, akkor nem akarom azt a fajta korongot, csak érdeklődtem, mert én nem értek ezekhez.

Azért tartok a kémiaitól, mert nagy a hibalehetőség.

Esetleg mosható, frottír korong jó lehet? Ez viszonylag kíméletes szerintem. A Lilibe szemcsés korongnál jobb, ugye?

2022. okt. 11. 07:42
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem nagy a hibalehetőség.
2022. okt. 11. 08:07
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
De mit akarsz a frottír koronggal??
2022. okt. 19. 22:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Radírozást kiváltani. Vannak mosható frottír korongok, ezek ráadásul jóval enyhébben radíroznak, mint egy flakonos arcradír. Sokan sminklemosásra használják az ilyen korongot, de arra szerintem túl erős mindennap.
2022. okt. 19. 22:09
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
A frottír hogy lenne már helyettesítés az arcradírra?? Akkor simán törölközővel is súrolhatod, ugyanott vagy. Ne legyél már ennyire egyszerű...
2022. okt. 19. 22:18
 16/23 A kérdező kommentje:

Lehet, de ha itt megnézed:

[link]

Az arctisztító korongok egyik oldala pamut frottír anyag, mely segít eltávolítani lemosásnál az elhalt felső hámréteget

2022. okt. 20. 06:34
 17/23 anonim ***** válasza:
6%

Komolyan nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy ez valami pszichés probléma.

Miért nem érthető, hogy nem ajánlott fizikai erővel dörzsölni a bőröd, ezzel egyenetlenül hámlasztani ÉS egy csomó mikrosérülést okozni? Hisz korábban te magad is írtad, hogy nem ajánlják...????

2022. okt. 20. 08:51
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

De a frottírtörölköző pedig mennyire jó lenne :D

Esetleg körömreszelő?

A csiszolópapír is elég jó lehet erre esetleg.

2022. okt. 20. 08:54
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

Ugyanolyan anyagú mint egy törcsi, kb semmit nem csinál. Nekem is van ilyenem a sminklemosáshoz, egyáltalán nem dörzsöl. (A kérdező kedvéért egyértelműsítem: tehát NEM alkalmas hámlasztásra.)

2022. okt. 20. 08:56
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Irónia volt.... 🤦‍♀️
2022. okt. 20. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!