Szemcsés arcradírt nem ajánlják, kémiai hámlasztót nem igazán merek használni (nehogy elrontsak valamit). A bőrnek feltétlenül szükséges a kémai hámlasztás, vagy magától is megoldja magának, amit nagyon kell?
Nem, akkor nem akarom azt a fajta korongot, csak érdeklődtem, mert én nem értek ezekhez.
Azért tartok a kémiaitól, mert nagy a hibalehetőség.
Esetleg mosható, frottír korong jó lehet? Ez viszonylag kíméletes szerintem. A Lilibe szemcsés korongnál jobb, ugye?
Lehet, de ha itt megnézed:
Az arctisztító korongok egyik oldala pamut frottír anyag, mely segít eltávolítani lemosásnál az elhalt felső hámréteget
Komolyan nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy ez valami pszichés probléma.
Miért nem érthető, hogy nem ajánlott fizikai erővel dörzsölni a bőröd, ezzel egyenetlenül hámlasztani ÉS egy csomó mikrosérülést okozni? Hisz korábban te magad is írtad, hogy nem ajánlják...????
De a frottírtörölköző pedig mennyire jó lenne :D
Esetleg körömreszelő?
A csiszolópapír is elég jó lehet erre esetleg.
Ugyanolyan anyagú mint egy törcsi, kb semmit nem csinál. Nekem is van ilyenem a sminklemosáshoz, egyáltalán nem dörzsöl. (A kérdező kedvéért egyértelműsítem: tehát NEM alkalmas hámlasztásra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!