Mennyibe kerül egy női hajvágás?
Az átlag amit szoktam fizetni a fodrásznál az 15-18 ezer Ft között mozog. Mindig mosás+5-10cm vágás+szárítás.
Most viszont akarok egy teljesen új fazont. A hátközépig érő hajamat szeretném levágatni a számig kb.
Többe fog kerülni így ez az egész vagy mivel ugyan úgy vágás ezért számíthatok a szokásos árra?
Nem lesz több, viszont az átlagos(budapesti) mosás-vágás-szárítás ár megall 10 ezerben a hosszú haj esetén is.
Nekem a hatkozepig erő hajam volt legutóbb 18 ezer festessel együtt.
Nekem fenszi szalonba a vágás 15 ezer es akkor meg borravalot is adtam.
Baratnomnek 5500 egy random szalonban. Szoval nem tudom hova jarsz de ott kellene megkerdezni az arlistat
Ha nincs festés, kezelés stb akkor ugyanannyi lesz. Max akkor lehet 1-2 ezerrel drágább, ha a kiinduló haj extrahosszú.
Egyébként vannak olyan szalonok pl szabó imre ahol van egy minimális hajhossz, amit ha levágnak, a hjvágás ingyenes és a hajat eladományozzák
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!