Hogy és hol szőrtelenítettek?
Otthon szoktam.
A lábamon nekem csak a térdem körül, és a bokámnál körben kb egy 10 centis sávban nõ szõr, ezt heti-kétheti rendszerességgel egyszer borotvával lekapom. Õsszel-télen még ezt se, mert szõke, és nem látszik.
Régebben epiláltam is, meg használtam krémet is…ezek is bejöttek, csak általában elfelejtem.
A hónom alját és a lábam közt mindig borotválom, általában a Giulette Safety Shied borotva, meg hab az amit használok.
Az arcomat szemöldök borotvával szoktam, van egy kis bajuszkám kb 8 éves korom óta, meg 25 felett az államon is van pár szál, amin megül a smink, szóval le szoktam kapni.
Néha ha valami esemény van, amire erős smink dukál, oda az arcom oldalát is, mert ezek a barack pihék nagyon beleakadnak az alapozóba, és ha ezek lejönnek, sokkal szebben lehet sminkelni.
A szemöldököm felét is le szoktam borotválni (ezt mindig csak szigorúan borotválom, nem akarom hogy kikopjon), mert ha ívesebbre rajzolom vissza, sokkal élénkebb a tekintetem. Ezt napi szinten szoktam, szemöldök borotvával.
Epilálok otthon. Hónalj, bikinivonal, láb. A combom elülső részén csak alig észrevehető piheszőr nő, azt nem szedem le.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!