Lányok! Télen is sőrőn szőrtelenítetek intim területen, vagy belefér a téli időszakban egy kis borosta esetleg hosszabb szőr?
Figyelt kérdés
Télen ha úgy sem látja senki, bele fér nektek ha akár 1 hétig vagy tovább nincs szőrtelenítés ott lent? Illetve ez hogyan befolyásolja a párkapcsolatot?2021. okt. 21. 19:04
1/12 anonim válasza:
Ugyanúgy 3-4 hetente gyantázom magam mint nyáron.
2/12 anonim válasza:
Ott lent nyáron se szőrtelenítem.
A lábam és a hónaljam viszont a téli időszakban nagyon ritkán szoktam. (Nyáron ott rendszeresen.)
3/12 anonim válasza:
Ugyanolyan gyakorisággal gyantáztatom minden évszakban.
4/12 anonim válasza:
Ugyanolyan gyakorisággal szoktam minden évszakban.Télen heti 1x,nyáron 2-3 naponta.
5/12 Metionin válasza:
Télen is ugyanannyit van szem előtt, mint nyáron, ez a terület épp nem függ attól, hogy milyen évszak van. Ugyanolyan időközönként szőrtelenítem, hónaljat is, egyedül a lábamat kicsit ritkábban télen.
6/12 anonim válasza:
Heti egyszer borotválkozok hétvégén. Olyankor van időm nyugodtan megcsinálni mindenütt. Télen is mindig, nem érzem jól magam szőrösen, de azért egy milis kis szőröcskéktől még nem esek pánikba.
7/12 anonim válasza:
Nyáron sem csinálom sűrűn, nem látom értelmét.Inkább csak igazítok rajta.
8/12 anonim válasza:
Párom pont ugyanannyit látja mint nyáron, így pont ugyanannyira szőrtelenítek.
9/12 anonim válasza:
naponta vagy két naponta szőrtelenítek borotvával, bármi is történik, évszaktól függetlenül, akkor is, ha épp beteg vagyok, mert ez nálam a higiéniához tartozik.
10/12 anonim válasza:
2-4 naponta leszedem, mert zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!