Ez mennyire tud zavaró lenni? Illetve mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Szőrösebb típusú lány vagyok, most éppen gyantáztatni járok, kéthetente, de borostás szőr nő utána vissza már a harmadik napon. Föként comb, has, derék, kar részen van gond vele. Mit tudnék csinálni, hogy ne szúrósan nőjjön vissza?2018. aug. 31. 14:03
2/5 anonim válasza:
A lézeres szőrtelenités nagyon jó megoldás egyes helyeken 5 alkalom után már alig nől szőr késöbb eltünik ajánlom, nagyon jó áron dolgoznak nézd meg : [link]
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem zavaró, inkább különleges.
4/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Nekem is szúr amikor nő vissza és szinte mindenhol szőrös vagyok. Engem már nem zavar, hozzászoktam. Nekem a láb, comb, kar, has, fenék,hát, vagyis a teljes test... L.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom:/ te is gyantáztatsz és utána nő vissza szúrósan? Neked genetika, vagy voltál orvosnál miatta?:)
A weboldalt pedig köszönöm, tényleg nagyon olcsón dolgoznak bár kicsit messze van tőlem, még gyűjtök rá egy kicsit és utána szerintem bele is vágok.:) bár most olvastam egy újfajtáról az elektrolizises szőrtelenítés arról van valakinek tapasztalata?:)
2018. szept. 3. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!