Intim területen mivel szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Sima otthon elvégezhető szőrtelenítésre gondolok. Én borotvát használok, de már kb másnap borostás. Van bevált borotva, vagy borotva és borotvagél kombinációtok? Vagy szőrtelenítő krém?2021. júl. 15. 14:41
1/10 anonim válasza:
szörtelenitő krémet használtam kb. 15 éve, azzal egy pár napig nem volt borostás. csak egyszer nem figyeltem egy útasításra, hogy intim területen ne használjam és kimarta vagy kiégette a böröm. azóta borotválom, illetve szakállvágóval vágom.
3/10 A kérdező kommentje:
epilátor nem fáj nagyon? vagy már hozzászoktál?
2021. júl. 15. 15:42
4/10 anonim válasza:
Már megszoktam a fájdalmat, viszont mindig csak zuhanyzás után csinálom.
5/10 anonim válasza:
IPL otthon havonta 10 perc, csipesz hetente 1-2 perc. Gyakorlatilag semmi nyoma a szőrnek.
6/10 A kérdező kommentje:
mennyi idő alatt érted ezt el IPL-el?
2021. júl. 15. 19:19
7/10 anonim válasza:
4-5 hónap. Havi 2 villantás. Vastag és sűrű fekete szőrrel indultam. Ha szőke vagy odalent az viszont rossz hír, arra nem jó az IPL.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát olyan közép barna. Na majd ennek utánanézek jobban.
2021. júl. 15. 19:30
9/10 A kérdező kommentje:
Milyen IPL készüléked van? Nézegettem a neten, de elég nagy skálán mozog, találtam 25ezerért is, de 100 ezerért is.
2021. júl. 18. 09:26
10/10 anonim válasza:
Philips Lumea advance, 100 ezer körül árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!