Igaz ez? Hozzá értő ember írjon (bővebb információ lent).
Olvastam itt a gyik-en valahol hogy ha egy jó minőségű alapozót használ valaki,olyat,amilyen ápolja a bőrt,az még egészségesebb is hogy használod,mint ha nem lenne a bőrödre kenve semmi.(Vagy valami ilyesmiről volt szó).
Ez mennyire igaz?Feltéve hogy igaz,mennyibe kerülne?
A válaszokat előre is köszönöm. :)
10:11-es!
Hát én nagykerben veszem ahol vannak fodrászkellékek meg műkörmös kellékek is!Hát amit legutóbb vettem(kb.4 hónapja)
annak Pryoklan a neve de azt mondták ez meg fog szűnni!Nos hogy megszűnt a vagy sem én azt már nem tudom:D De van nagyon sok fajta!
12:44-es Ha sminkes hölgy alatt rám gondolsz akkor köszönöm hogy hölgynek neveztél:D:D
Gondolom sminkmester vagy:) És azt gondoltam nő, de ha nem akkor ezer bocsánat:) Igen erről a fajtáról én is hallaottam már és sokan mondták, hogy jó, lehet, hogy kipróbálom:)
34/N
Igen csak meglepő hogy hölgyként említenek mert nekem a mindennapokban nem olyan megszokott hogy azt mondják hogy hölgy:D:D Max. az ajtónál vagy a liftnél egy úriember ha előre enged akkor mondja hogy hölgyem....
Szóval köszi:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!