Igaz ez? Hozzá értő ember írjon (bővebb információ lent).
Olvastam itt a gyik-en valahol hogy ha egy jó minőségű alapozót használ valaki,olyat,amilyen ápolja a bőrt,az még egészségesebb is hogy használod,mint ha nem lenne a bőrödre kenve semmi.(Vagy valami ilyesmiről volt szó).
Ez mennyire igaz?Feltéve hogy igaz,mennyibe kerülne?
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Hát, tudod, én természetgyógyász és bőrgyógyász vagyok emellett kozmetikus:) Nem nem igaz! Nem lesz jobb a bőrödnek, de rosszabb sem, én a Mac-et használom 15000 ft:) Megéri:) Kissé kifeszíti az arcbőröd. Előnyösebb, ha eggyel világosabb árnyalatot választasz:) Majd ha hazaértem bővebben leírom mi miért van:)
34/N
34/N vagyok:)
Hát tudod lehet venni 2000ft-ért is alapozót, ha 50 évesen 70-nek akarsz kinézni.
Én azt hiszem, hogy azért amit másokért teszek megengedhetek magamnak kéthavonta egyszer ennyit. Azok az alapozók a jók amikre az van írva hogy kálciumot tartalmaz:) Minél hígabb annál jobb és könnyebben kezelhető:) Egyszer kipróbáltam 3 lányon 3 féle alapozót:) Az egyik egy 300ft-os a másik egy avonos 4000ft os és a harmadik a Mac-es volt:) Hát látszólag az avonos és a Maces közt semmi különbség nincs, de hatásra annál inkább:)
Nem igaz, hogy egészségesebb lesz tőle a bőröd! Ne higgy el ilyen butaságokat:) Van olyan alapozó, ami hidratáló hatású és amint kibontod meg is romlik! Elmondom nagyon szívesen, hogy a legtöbb lány illetve nő romlott alapozót használ! Ha romlott annak van egy jellegzetes, de finom édeskés illata, bár néha teljesen más. Én érzem a szagán ha romlott, de sokan nem és mérgezik magukat!
Mac sminkeket használj! Élénk, nem fogsz benne csalódni. De annyit el kell mondjak, hogy egyáltalán nem egészséges az alapozó használata, mert eltömítheti a púrusaidat, és beindítja a ráncok megjelenésének folyamatát, valamint bőrrákot is okozhat!
Ezt azért nem kell véresen komolyan venni és is sminkelem magam és nincs bajom, de nem árt ha tudod:)
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok:)
Sminkesnek tanulok és régóta csinálom!Nagykerben egy noname ilyen fajta alapozó egy adag!! kerül egy 20asba!
Nagyon jól fed és nem ilyen 20-30 ml hanem fél liter van egy dobozban kisebb adagokra osztva!
Jobb mint a legdrágább alapozó amit eddig drogériában láttam!Mert barátnőm azt használja és már nem egyszer elfolyt neki pedig nem is izzadt de rajta volt egy 5-6 max 7 órát és elkezdett folyni/kopni!Nekem ez eddig a rekord délután hátomtól másnap reggel fél hatig(szilveszter volt:D)
Szóval annyi ideig bírta
Nekem ez azért furcsa, mert én úgy lettem nevelve, hogy 1000 forinton felül alapozót nem vásárolunk. Szóval 20ezerért nagyon durva, én aért már egy cipőt veszek vagy kettőt. :|
15/L
15 éves kislány létedre párszáz forintos alapozóval mérgezed a bőröd????Inkább ne kenj rá semmit! Persze 15 évesen egyértelmű, hogy nem fogsz 20000ftért alapozót vásárolni, de azt az 5ezrest amit egy gagyi cipőre költenél, ami két hónap alatt tönkremegy, igazán rászánhatnád! MInt a sminkmester hölgy is írta, nagyon praktikus kiszerelésben lehet venni azt a fajta alapozót:)
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!