Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ekcémát sminkel el lehet...

Az ekcémát sminkel el lehet "takarni"?

Figyelt kérdés
Holnap castingra megyek de elöjött az arcomon az ekcéma:S. Sminkel valahogy el lehet takarni??
2008. dec. 21. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
hét, sztem az lenne a legjobb ha bekennéd valamivel, de semmiképpen ne sminkkel. Én is ekcémás vagyok, és ha be sminkeled még jobban ki fog pirosodni, meg viszketni
2008. dec. 21. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:

én már jó pár éve küzdök ekcémával,az orvosommal állandó konzultálció mellet mindig más összetevőjű krémet ír fel,hogy meglássuk mi az ami hatásos.nekem a kénes krém vált be...sokkal jobban jársz ha bekened vmi krémmel,ha tudod h ekcéma biztos nem ez az 1. alkalom h kijött,így már tudhatod h mi jó rá.sok sikert.

/manocska95/

2008. dec. 22. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ekcémás a bőröm sajnos és nekem is ír fel az orvosom kenőcsöt, és azzal kenem mikor érzem h ki fog jönni rajtam. Ezen kívül tünetmentes időszakban én szoliba szoktam járni h a foltok eltünjenek rajtam és én úgy vettem észre h nyáron mikor előtte tavasszal szoliba járok kevésbé jön ki az ekcéma a bőrömön.
2008. dec. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!