Aki sminkel annak hamarabb oregedik a bore?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 23:03
1/5 anonim válasza:
Ha normálisan lemosod, és éjjel szellőzik a bőröd, nem hinném. A kozmetikumok minősége sem mindegy...
2/5 anonim válasza:
Elméletileg mindenki azt mondja, hogy igen. Gyakorlatilag már annyira modern és bőrkímélő sminkcuccok vannak, hogy ezt még nem tudni:P majd a mi generációnkon kiderül:D
3/5 anonim válasza:
nem az hogy öregedik, de tönkreteszi, a szoláriumozás viszont öregíti, sőt még bőrrákot is okozhat.
4/5 anonim válasza:
Én ezt megelőzendő, én igyekeszem minél kevesebb kozmetikummal terhelni a bőröm.
5/5 anonim válasza:
Talán. De nem jelentősen és nem is biztos, szóval ettől nem kell megijedni. Rendesen tisztítani, ápolni kell a bőrt, sokat krémezni esetleg arctornát végezni és akkor nem árthat neki a smink. Emellett egészségesen kell táplálkozni/élni és megfelelő mennyiségű folyadékot inni.
Viszont a szemnél tényleg eléggé öregít a smink, mert teljesen nem biztos, hogy lejön és beül a ráncokba.
Viszont én észreveszem magamon, hogy ha pár napig nem sminkelek sokkal szebb lesz a bőröm és nincs is semmi baja.
A sminket jól le kell mosni és hidratálni az arcot és használni szemkörnyékápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!