Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csomókban hullik a hajam...

Csomókban hullik a hajam hónapok óta és csak egyre rosszabb. Mit csinálhatnék, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Vettem dercos ampullát. Nem használt. Voltam a bőrgyógyászaton ott leráztak azzal, hogy vegyek hajvitamint a drogériában. Revalidot vettem (egy vagyon volt) de sajnos pár hét után olyan szinten égett tőle a gyomrom majd később fájt is, hogy nem tudtam tovább szedni. Más hajvitimannal mem kisérleteznék mert nagyon drágák.

Szedtem b komplexet folsavval, cinket, betakrotint, c vitamint és vérszegény sem vagyok most. Ezekből nem igazán lehet hiányom. Akinek van még valami ötlete írja meg, mert félek mem marad egy szál sem.

2022. júl. 26. 11:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen, ez a lány itt szánalmas mert azt hiszi egy ember ír neki. Amúgy Én is voltam sztk-ban allergológusnál ételallergia miatt aki nem értett hozzá, mert hajgyógyászként üzemelt. Nahát mi? Mégis csak vannak ilyenek? Bár én a belvárosban lakom Budapesten. Vidéken lehet ilyen nincs. Passzolom ezt a kérdést.
2022. júl. 26. 22:58
 22/23 anonim válasza:
100%

Férfiként válaszolok. Brutális módon hullott a hajam, fejtetőn néhol már kilátszott a fejbőröm, hajmosáskor ijesztően sok kihullott haj maradt a kezeimen. Évek óta enyhén emelkedett a TSH-m, de 10 alatt maradt. 5,5-7,2 között mozgott. Háziorvos szerint 10 alatt nem kell kezelni, hiába vannak tüneteim. Végül elmentem endokrinológushoz, aki közölte, hogy a háziorvos által elmondottak 70-80 éves beteg esetén alkalmazhatók, egyébént a 4 feletti TSH már okozhat panaszokat, 1-2,5 között az ideális, de inkább 2.

3 hete szedem a gyógyszert és minimálisra csökkent a hajhullásom. Ha végig simítom az ujjaimmal, akkor már nincs közötte 5-10 hajszál. Általában már 1 sem.

Nem neked írtam kérdező, mert olvastam, hogy veled minden rendben és nincs egészségügyi problémád, viszont ha más ide téved és 5 feletti a TSH-ja, akkor háziorvos helyett menjen endokrinológushoz.

2022. júl. 28. 17:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, mert az elején írtad, hogy kivizsgáltak. Poszt-covid tünet is lehet a hajhullás.
2022. aug. 24. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!