Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csomókban hullik a hajam...

Csomókban hullik a hajam hónapok óta és csak egyre rosszabb. Mit csinálhatnék, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Vettem dercos ampullát. Nem használt. Voltam a bőrgyógyászaton ott leráztak azzal, hogy vegyek hajvitamint a drogériában. Revalidot vettem (egy vagyon volt) de sajnos pár hét után olyan szinten égett tőle a gyomrom majd később fájt is, hogy nem tudtam tovább szedni. Más hajvitimannal mem kisérleteznék mert nagyon drágák.

Szedtem b komplexet folsavval, cinket, betakrotint, c vitamint és vérszegény sem vagyok most. Ezekből nem igazán lehet hiányom. Akinek van még valami ötlete írja meg, mert félek mem marad egy szál sem.

2022. júl. 26. 11:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hajgyógyászként az allergológus? :D Nálunk nem üzemel hakgyógyászként de még fodraszként sem.

Nem vagyok allergiás semmire!

2022. júl. 26. 16:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem írhatnak ki minden vitaminra vizsgálatot. Korabban más okból már kértem ilyet. Nem lehetett. De erőltesd nyugodtan a hülyeséget ha ettől jobban érzed magad.
2022. júl. 26. 16:51
 13/23 A kérdező kommentje:

A kevés vas, vashiányos vérszegénységet okoz! Ha túl sok van az sem jó de vitiligot nem kapsz tőle az biztos. :D

Talán feltűnne ha vitiligós lennék. :D Majd besétálok a legközelebbi kórházba az ügyeletre, hogy hullik a hajam kérek egy hajgyógyászt. :D

Ne haragudj de ez röhejes. Kórházban hajgyógyászati rendelés???!!! Te melyik bolygón élsz? :D Maximum máganrendelés van ilyen valahol de azt meg örültem, hogy kifizettem a fogorvost.

2022. júl. 26. 16:57
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
Laikusként mi? :)))) Próbálj ki mindent ugyan úgy mint bárki más, mert ami másnak jó az neked nem biztos. Menj be egy patikába és vásárolsz hajra cuccot amit a patikus ajánl neked! Nem ez a legegyszrűbb akkor?
2022. júl. 26. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:

6-os vagyok …

Sajnos pedig a látszólag ok (ok lehet bármilyen betegség ami ezzel jár és tudomasunk van rola) nélküli hajhullás okának felderítése azzal jár hogy egy csomó helyre elküldenek, hiába van több hónapos várólista !

Persze a verkeppel kezdik, de a góc kutatás (esetleges rejtett gyulladás /lehet akar térd ízületi gyulladás is) sajnos ilyen :

Fogászat

Fül orr gége

Nőgyógyászat

Gasztro

És meg ki tudja mi !

Ergo ha a kérdésedre választ akarsz akkor ezeket végig kell jarnod !

A Clamydia is okoz hajhullás ellenben tüneteket jóval később a megjelenése után !

Nem érte a hajadat bármilyen külső befolyás az utóbbi időben ?

Pl hajfestes?

2022. júl. 26. 17:40
 16/23 A kérdező kommentje:

Már voltam fogászaton. :D Egyébként a fül orr gégészeten is. Mondjuk más okból.

Nőgyógyászatra augusztus utolsó napjára kaptam időpontot hetekkel ezelőtt. Nem vagyok clamydiás és nem is volt soha semmilyen fertőzésem. Mint írtam nincs tünetem sem. A fertőzéseknek VAN!

Gastroenterológiára nem adnak beutalót hajhullás miatt. Ilyen hülyeségeket miért kell írni de komolyan. Nem fáj a hasam. :D

Semmilyen izületi gyulladásom nincs. Komolyan nem érthető hogy nem fáj semmim?! :D Még a térdem sem! Nevetséges amit előadtok. Nem kérek több választ sikerült széttrollkodni az egészet. Hányingerek vagytok.

2022. júl. 26. 20:29
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, itt mindenki h..ülye, rajtad kívül, szerinted, mégis itt kérsz valami oknál fogva tanácsot, a szerinted h..lyéktől. 😒🤔

Tudod mit, ha annyira okosnak hiszed magad, akkor old meg egyedül.

De egyébként szerintem azért hullik a hajad, mert a szervezeted megelégelte a stresszes, frusztrált életviteledet. Itt mindenki csak tanácsot adott, de te frusztrált, idegbeteg módon mindenkit lehurrogsz.. meg is érdemled, hogy hullik a hajad, remélem elgondolkodsz majd azon, hogy ideje lenne mentalitást változtatnod.

A legtöbb betegség pedig lelki eredetű. Szerintem a pszichéddel van probléma, ami jelenleg ilyen fizikális tünetet produkál.

2022. júl. 26. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Ui.:

[link]

2022. júl. 26. 20:42
 19/23 A kérdező kommentje:

Látom nem sikerült felfogni azt sem, hogy nem kerek több választ. :D

Szerintem itt nincs MINDENKI csak te vagy egyedül. Aki halálra unja magát, és itt éli ki a frusztrációit.

"Meg is érdemlem, hogy hullik a hajam". Megérdemlem mert nem szeretnék 25 orvoshoz elmenni csak azért mert TE a fotelból azt mondtad. A háziorvosom meg masképp gondolta. De nem baj a TE szavad többet ér bár 1 napig sem jártál semmilyen egyetemre.

A mentális problémáidat elég jól megfogalmaztad. Talán kezeltethetnéd is őket ahelyett, hogy másra próbálod rányomni a nyomorod.

Megnyugtatlak, nekem elég békés, stresszementes életem van. Hálistennek nem találkozom ilyen idióta barmokkal.

A válasszal meg ne fáradj. Nem követem tovább a kérdést. Bár úgysem bírod ki, tuti idenyalsz még valami mocskot. Remélem jól fogsz tudni aludni utána. Ha már más örömöd nem jutott erre a napra. Komolyan szánalmas.

2022. júl. 26. 20:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

17-es jol irta teljesen !!! Tok igaza van.

Mindenki segito valaszt igyekezett adni, vagy sajat tapasztalat alapjan vagy pedig esetleg amit hallott olvasott.

Neked semmid nem faj, minden eddigi leleted jo (verkep, fogaszat, ful orr gege ... Stb)

Bőrgyógyász elhajtott elmondasod szerint ... Szerintem pedig ott kellett volna ekkora szadnak lenni, nem pedig itt leoltani azt is aki probal tippet adni .

A sajat kerdesedet pedig te trollkodtad szet nem pedig mi .

Es igen elegge frusztrált vagy , nem tudhatjuk az okat, te viszont annal inkabb .

Maganeleti es munkahelyi allando sztressz behatas is okozhat hajhullast.

Kivanom hogy mihamarabb megoldodjon a problemad .

2022. júl. 26. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!