Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörösből szőkét hogyan?

Vörösből szőkét hogyan?

Figyelt kérdés
Szőke hajamba vörös melírcsíkokat tetettem, de túl sötét majdhogynem piros lett, azt mondták, hogy meg kell várni, míg lenő, mert szőkítéssel rózsaszínné válik. De baromira nem tetszik, úh változtatni szeretnék rajta, hogyan, milyen festékkel fessem/festessem vissza?
2010. szept. 22. 09:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi még1x, nem tudom mit csináljak, mert mások szerint sem rossz de ez nekem túl exhibicionista.
2010. szept. 22. 11:22
 12/17 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni,én is voltam már úgy akár ruhával,hogy mások szerint jó volt,de nem éreztem jól magam benne!Ha van lehetőséged még azt is megpróbálhatod hogy ha jóidő lesz délután a napon száritsd meg a hajad,az is fakítja!De vigyázz csak akkor ha nem fázol,nehogy beteg legyél!
2010. szept. 22. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
sehogy ;)
2010. szept. 22. 15:19
 14/17 anonim válasza:
Azért majd írd meg hogy mi lett,hogy döntöttél?
2010. szept. 22. 20:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Ok, még várok egy kicsit, hátha fakul... 1 hét kb :) a remény hal meg utoljára :DDDD
2010. szept. 23. 10:24
 16/17 anonim válasza:
Oké!Majd írj!
2010. szept. 24. 09:01
 17/17 anonim válasza:
Rikítóvörös voltam.Ebből csinálok fokozatosan szőkét.Tudom nehéz és 4-re sikerűlt kúltúrált színt kapni.9%-os hidrogént és szőkítőport használok és ezt vizezem.Raktam palettét utána rá és hatás semmi.Persze szőkét.Így próbálok egy utolsószivatást és utána festek.A lényeg hogy nem egyszerű.
2011. jan. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!