Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörösből szőkét hogyan?

Vörösből szőkét hogyan?

Figyelt kérdés
Szőke hajamba vörös melírcsíkokat tetettem, de túl sötét majdhogynem piros lett, azt mondták, hogy meg kell várni, míg lenő, mert szőkítéssel rózsaszínné válik. De baromira nem tetszik, úh változtatni szeretnék rajta, hogyan, milyen festékkel fessem/festessem vissza?
2010. szept. 22. 09:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szőkítővel ki lehet,csak sokáig kell rajta hagyni..viszont arra vigyáz hogy nehogy szétmarasd a hajadat teljesen..vagy fesd be barnára a hajad pl.
2010. szept. 22. 10:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor inkább fodrásszal csináltassam? A festett vöröset elfedi a barna?
2010. szept. 22. 10:03
 3/17 anonim válasza:
SZia!Én fodrász vagyok,ha elmész,ha nem,nem fog eltűnni egyszerre,a vörös nagyon makacs!Legközelebb ha valami színt kakarsz kipróbálni csak bemosóval,azt könyebb eltávolítani ha nem tetszik,ha igen akkor utána mehet festékkel élesbe!Ne essél neki szőkítővel!Így a látatlanba nehéz bármit mondani.Ha tudok segíteni valamit,kérdezz nyugodtan!
2010. szept. 22. 10:21
 4/17 anonim válasza:
Előző vagyok:a barnán is átüt a vörös,ha leszivatják és esetleg arra kenik a barnát akkor talán,de a leszivatott tincsek hamar ledobják a színt,és tönkreteszik a hajad.Menj el szerintem mindenképp fodrászhoz,kérdezz rá,hátha van valami szer,ami leszedi a színt,ami kíméletesebb mint a szőkítő.Én már 4 éve itthon vagyok(két bébit szültem)és hát fejlődik minden!
2010. szept. 22. 10:33
 5/17 A kérdező kommentje:

most ilyen

[link]

[link]

világos rézvörösre szerettem volna

2010. szept. 22. 10:34
 6/17 A kérdező kommentje:
És ha rámelíroztatok szőkével? Nem lenne baj, ha nem tűnik el teljesen, csak ne legyen ennyire pirosas.
2010. szept. 22. 10:40
 7/17 anonim válasza:
Szerintem 1-2 mosás után sokat fog fakulni.Egy ügyes fodrász kéne aki kitudja válogatni ugyanazokat a tincseket,már csináltam ilyet én is nem lehetetlen.De ha bonyolult,akkor ami most az alapszíned,a szőke,kend azzal be az egészet az is sokat fakít rajta!
2010. szept. 22. 10:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet, már 1 mosáson túl vagyok még mindig nagyon erősnek látom, nem is értem, hogy "ment ennyire félre" a szín :S fodrászként nézve is gázos? :D
2010. szept. 22. 10:57
 9/17 A kérdező kommentje:
Ja és ha rámegyek az alapszínnel, nem lesz rózsaszín?
2010. szept. 22. 11:06
 10/17 anonim válasza:
Nekem személy szerint tetszik.Hát azt nem tudom hogy milyen lesz,sokmindentől függ,de a festék mégsem károsítja annyira mint a melírpor,és ha nem jó még mindíg lehet próbálkozni,de melírpor után nehéz,és tönkretenné a hajad!
2010. szept. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!