Lányok (esetleg férfiak), zavaró, nagyon visszatetsző, ha egy férfinak borotválnia kell a hátát, emiatt pedig néha látszik, hogy már kezd kicsit serkenni rajta a szőr?
Nekem csak szőrtelen hátú barátaim voltak :D
Nagyon zavar a szőr, pláne ha sötét, nem csak háton, hanem karon, arcon, mindenhol, sokan biztos h erre utaznak, és azok biztos inkább szőrösen szeretik, csak az nem én vagyok :)
2,
Azért az nem kis kihívás lehet a partnereidnek, hogy férfi létükre teljes testen szőrtelenek legyenek, jó kis programmal vannak ellátva. Persze, a hajuk meg legyen sok, gondolom :)
Engem nem zavar a szőrös hát, több partneremnek is volt már. Ők voltak tőle kétségbe esve, nem én. :) Nem szedte le egyikük se, és nem is vártam volna el.
Egyébként ha valaki problémának érzi, érdemesebb lehet gyantáztatni, mert azután tovább marad sima, és nem szúr annyira a borosta.
N
7,
De akkor nem teljesen kizáró ok nálad? Nem tudom elképzelni, a nők hogyan viszonyulnak hozzá (értékesek a válaszok emiatt), ezért érdekel ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!