Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok (esetleg férfiak),...

Lányok (esetleg férfiak), zavaró, nagyon visszatetsző, ha egy férfinak borotválnia kell a hátát, emiatt pedig néha látszik, hogy már kezd kicsit serkenni rajta a szőr?

Figyelt kérdés
Tehát mint egy nagyon enyhe borosta vagy hölgyek esetén (nem tudom, mennyire elfogadott) a több napja nem borotvált láb, ami nem tükörsima, viszont nem is látványos a szőrzet... lényegében: maga a tudat zavaró-e, hogy ennek a férfinak szőrösödik a háta vagy csak az, ha hagyja nőni?

2022. júl. 12. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Már a szőrösödni hajlamos hát "gyanúja" is taszító
Csak akkor taszító, ha sokáig hagyja nőni
Ha halványan látszik a sörte, nem is foglalkozom vele
Egyáltalán nem zavar, ha hagyja is nőni
Kifejezetten szeretem a szőrös férfiakat
Nem szempont, hogy mennyire szőrös a férfi háta
Elképzelhető, hogy van olyan férfi, akinél elviselhető
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem eddig mindegyik barátnőm úgy volt vele, hogy jobb a szőrös, mint a frissen vágott szúrós.
2022. júl. 12. 14:16
 2/10 anonim válasza:
50%

Nekem csak szőrtelen hátú barátaim voltak :D

Nagyon zavar a szőr, pláne ha sötét, nem csak háton, hanem karon, arcon, mindenhol, sokan biztos h erre utaznak, és azok biztos inkább szőrösen szeretik, csak az nem én vagyok :)

2022. júl. 12. 14:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Hú, látom nehéz helyzetben vagyok szőrös férfitársaimmal együtt. Pedig én meg tudom bocsátani a hölgyeknek, ha a karjuk természetesen szőrös marad egy kicsit, sőt, azt is, ha nem borotválták a lábukat 3-4 napig és látszik, hogy bújnak elő a szőrszálak. Úgy látszik, a hölgyek szőrösebb szívűek :)
2022. júl. 12. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:

2,

Azért az nem kis kihívás lehet a partnereidnek, hogy férfi létükre teljes testen szőrtelenek legyenek, jó kis programmal vannak ellátva. Persze, a hajuk meg legyen sok, gondolom :)

2022. júl. 12. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Engem nem zavar a szőrös hát, több partneremnek is volt már. Ők voltak tőle kétségbe esve, nem én. :) Nem szedte le egyikük se, és nem is vártam volna el.

Egyébként ha valaki problémának érzi, érdemesebb lehet gyantáztatni, mert azután tovább marad sima, és nem szúr annyira a borosta.

N

2022. júl. 12. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem zavar a szőr. Mármint nekem mindegy. Ha a partnerem szőrös hátú, és őt zavarja, akkor szedje le a szőrt, de én ilyet senkitől sem várok el. Saját maga miatt borotválkozzon valaki, és ne mások elvárásai miatt.
2022. júl. 12. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Értékelném az igyekezetet. Inkább legyen borostás a hátad, mint hogy meghagyd befonható hosszúságúra a szőrt. Kevés dolog undorít igazán a világon, az egyik a kapaszkodós hátszőrzet. Brrrrr.
2022. júl. 12. 18:35
 8/10 A kérdező kommentje:

7,

De akkor nem teljesen kizáró ok nálad? Nem tudom elképzelni, a nők hogyan viszonyulnak hozzá (értékesek a válaszok emiatt), ezért érdekel ennyire.

2022. júl. 12. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem, amíg teszel ellene, addig nem kizáró ok.
2022. júl. 12. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen barátom, aki borotválta a hátát, emiatt érezhető, látható volt rajta a visszanövő szőr. Nem zavart, ahogyan őt sem zavarta ugyanez a jelenség az én lábamon, karomon. L.
2022. júl. 13. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!