Lányok a túl szőrös melkas-has vagy a leborotvált a jobb megoldás sportos alkattal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 15:07
11/19 anonim válasza:
Ha fiatal vagy/fiatalnak nézel ki, inkább kisfiúnak (nem sértésből), mint férfinak, akkor inkább borotváld le. Ellenkező esetben se nézz ki úgy, mint egy gorilla, de nem muszáj csupaszra borotválkozni. Ha letrimmeled, rövidebb szőr van rajta, azzal semmi gond. Csak azért látszódjon a bőröd és az izom.
13/19 A kérdező kommentje:
Elég megosztott a dolog hat elég durvan szőrös a melkasom a hasam meg amugy mindenhol.
Mindenkinek nem tudok megfelelni, még magamnak sem.
2022. júl. 8. 15:23
14/19 anonim válasza:
Jópofa kérdés! Hiszen egy férfiasan szőrös pasi, aki szinte mindenhol szőrös, elég hülyén nézne ki, ha csak a mellkasát borotválná. 😏🤪🙃😂
De akkor is, ha teljesen leszőrtelenítené magát, amolyan kisfiúsra.
15/19 anonim válasza:
Én szeretem ha nagyon szőrös egy pasi mellkasa.
20/L
16/19 anonim válasza:
kortól függ
30 alatt borotvált, fölötte lehet szőrös
17/19 anonim válasza:
Kb. olyan kérdés, mint a csupasz vagy szőrös pina a jobb? Kinek mi jön be.
18/19 anonim válasza:
17 pontosan, ezért nem értem, hogy vajon én, 16-os mi a francért vagyok lepontozva :c
mikor a kérdésre alapvetően hasznos választ adtam, csak gondolom megint elfeljtették néhányan, hogy az értékelési gombok nem like-dislike :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!