Kopaszodom, de korpás a fejbőröm, ha teljesen levágom, leborotválom a hajam, az megoldás lehet a korpásodásra?
Elől már alig van hajam, évről évre egyre jobban ritkább. De mivel korpás, két-három havonta egészen kipirosodik a fejbőröm. Nem tudom eldönteni, levágjam nullásra vagy sem? Korpás marad a fejbőröm vagy kopaszon eltűnik a korpásodás?
(most legalább kicsit takarja a haj, habár, már semmi értelmes frizurám nincs)
50F
Próbáltam már szinte mindent, a Nizorált is. (az eléggé kiszárítja a fejbőrömet, testápolóval kell kennem másnap, hogy rendbe jöjjön, habár utána nincs korpa akár 1-1,5 hétig) Hol egyik, hol másik sampon válik be. Legjobban a Schwarzkopf Seborin sampon és hajszesz vált be eddig. (Illetve régen volt egy hatásos sampon, de megszüntették, már a nevére sem emlékszem.)
A problémám, hogy időszakonként vissza tér a korpásodás bármi is teszek.
Fiaim megjegyzése, vegyek fel kalapot! :-)
Ne várj csodákat! Pontosabban, már csak a csoda segít.
Ha lenne gyógyír a kopaszságra, a korpásodásra, akkor nem lennének kopasz vagy korpás emberek. Ha pedig nem lennének, akkor nem lehetne eladni nekik dollár milliókat hozó termékeket. :(
Én is levágtam nullásra a hajam. A fejbőr ettől ugyanúgy korpásodik. Kezelni kell. Van amikor jól néz ki máskor szarul. Akkor jó ötlet a kalap, baseball sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!