Korpás haj ellen jó megoldás, ha kopaszra nyírom a hajamat?
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 01:39
1/8 anonim válasza:
Nem oldasz meg vele semmit, mert attól még a fejbőröd száraz marad (ez a korpa). :)
2/8 anonim válasza:
Vagy épp gombás. Úgyhogy a tünetet kéne kezelni, bár azt úgy tényleg egyszerűbb ha rövidebb a hajad. Először próbálj ki gyógysampont, patikában lehet kapni. Ha ez nem válik be akkor menj el vele bőrgyógyászhoz.
3/8 anonim válasza:
Nekem megoldotta amikor lenyírtam.
4/8 anonim válasza:
Vegyél speciális sampont. A Neutrogena T/gel nagyon jó. Van több fajta is. Mivel a korpának is több oka lehet.
Pár alkalommal használod és elmúlik.
5/8 anonim válasza:
Igen
Plusz nizoral sampon előszőr naponta, aztán 2-3 naponta. Ha kopasz leszel akkor sokáig elég egy flakon,mert amúgy drága.
És a tollpárnával kezdd! Tedd rá 2 vődőr szénre,és gyújtsd be. Kazánban praktikus.
De sapkát viselj, mert lefagy az agyad és végleg megkopaszodsz
6/8 anonim válasza:
Igen, volt is olyan ismerősöm, akinek ez segített. Borotvával teljesen simára, aztán szépen kiszellőzött és rendbejött a fejbőre.
7/8 anonim válasza:
Én vettem jó korpásodás elleni sampont, és egy viszonylag puha szőrű körömkefét.
Zuhanyzáskor mikor jól megpuhult a fejbőr, besamponoztam, majd a kefével nagyon óvatosan átkeféztem a fejbőrt.
Elég ezt hetente egyszer megcsinálni, korpa 0 %
8/8 anonim válasza:
én a Sentireet használom hónapok óta. van benne egy réz alapú formula mai állítólag megakadályozza a gombák és baktériumok elszaporodását. Nekem bevált....ja és nagyon nő tőle a hajam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!