Mivel, esetleg milyen olajjal kenjem a száraz bőrömet?
Napi 2 és fél, 3 liter vizet iszom, a bőröm mégis száraz. Hiába kenem testápolóval ( [link] ), esetleg nivea krémmel, semmit se használ. Nem viszket, nincs kicserepesedve, csak amikor végig húzom pl. a karomon az ujjaimat olyan a bőröm, mint egy öreg néninek.
Miket tudtok ajánlani, főleg, ami természetes?
Most azért, mert nem istenítem azt a krémet, amit ajánlottál nem kell ennyire felkapni a vizet. Állj a hideg víz alá és hűsd le magad.
Megtanultam, hogy minél kevesebb összetevőt tartalmaz egy termék, annál jobb.
Amit használok testápolót, amit linkeltem is, abban semmilyen káros összetevő sincs. Az alábbi cikk is megerősíti, hogy az Alverde termékek jók.
És, amit linkeltem, hogy meg fogok venni, az csupán egyetlenegy összetevőt tartalmaz. Úgyhogy kérlek, ne pattogj tovább a témán. Ötleteket kértem, és majd ÉN kiválasztom a nekem tetszőt!
"de az egészen más, ha károsnak minősíted ezzel akár másokat megvezetve."
Mert szerinted teljesen egészséges, természetes összetevőket tartalmaz?
Tudom, fáj az igazság, hisz te ajánlottad és most valaki a "szemedbe merte mondani", hogy nem egészséges az, amit használsz.
Tessék, külföldi oldalakon is találtam, ami ugyanezeket az összetevőket károsnak írja:
"Mondjuk ez tetszik, szerinted egy olaj egyetlen osszetevőt tartalmaz"
Összetevők: 100% Triple Virgin Argania Spinosa Kernel Oil (100% bio argán olaj)
Számolni azért esetleg még tudsz?
"Valjuk be a legegyszerubb kremmaniaig azert nem sikerult eljutni."
A kérdés leírásában van egy link, hogy milyen testápolót használok. Szerinted az melyik oldal? Fogós egy kérdés, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!